Han kan godt finde på at kalde dig for ”søde” i en sms, men når I mødes, snakker I ikke sammen. Til gengæld kigger han meget på dig, men hver gang I får øjenkontakt, kigger han væk igen ...

Åh altså. Det kan være virkelig svært at finde ud af, om en fyr er interesseret i en, for de sender tit mange forskellige signaler, som kan være vanskelige at tyde. Men der er altså nogle ting, som er stensikre tegn på, at han er vild med dig!

Læs også: Sådan flirter du med en pige

1. Han prøver at lave planer med dig. Det kan være, at han spørger dig over en sms, om du har lyst til at se en film sammen, eller måske skriver han på Facebook, om I skal gå en tur efter skole en dag. Det kan også være, at han er modig nok til at spørge dig IRL!

2. Han vil vide ting om dig. Når en fyr er vild med en pige, vil han gerne vide, hvad hun laver i fritiden, hvilken slags musik hun hører, hvad hun godt kan lide at spise og alle mulige andre ting.

3. Han forsøger at holde jeres samtale i gang. Når I sms’er, skriver han næsten altid et nyt spørgsmål i hver besked, og han svarer som regel hurtigt – og hvis han ikke gør, skriver han, hvorfor han ikke lige svarede med det samme. For eksempel: ”Sorry, jeg ikke lige svarede, søde. Jeg var til fodbold”.

Læs også: Afsløring: Her er alderen, hvor du møder din eneste ene

4. Han prøver at få dig til at grine. Både fordi han gerne vil gøre et godt indtryk, og fordi han elsker at se dig være glad og smile, fordi han synes, at du er smuk ...

5. Han deler sine interesser med dig og prøver at få dig til at forstå, hvorfor han synes, at det er fedt og gør ham glad. Hvis han er helt vild med fodbold, er det for eksempel et godt tegn, hvis han forsøger at forklare dig ”offside”-reglen, og hvis han er vild med at skate, vil han sikkert også prøve at lære dig det. 

6. Han overrasker dig med små, søde ting. Det kan for eksempel være, at han husker dig på, at en ny sæson af din yndlingsserie er klar til streaming, eller at din favoritchokolade er på tilbud til fem kroner i Netto. Han har jo lagt mærke til, hvad du kan lide – og han gør en indsats for at gøre dig glad.

Læs også: 6 tegn på, at I vil være et godt match

7. Han er altid glad, når han er i nærheden af dig. Tænk på, hvordan du selv er, når du er sammen med en fyr, du er vild med. Smilende og glad. Hvis han hellere ville være et andet sted end i nærheden af dig, ville han sikkert være mere træls og kedelig. Så hvis han altid liver lidt op, når du kommer ind i et rum, er han helt sikkert vild med dig. 

Vil du gerne flirte lidt med ham den søde? Her får du masser af tips: 

10 flirtetips du SKAL kende