Hvis du har en sød kæreste, som du stoler på, kan du selvfølgelig godt regne med, at han fortæller dig stort set alt. Meeen alligevel er der bare nogle ting, som fyre helst gerne vil holde for sig selv. Det kan både være fordi, det er upassende at sige højt eller simpelthen fordi, de skammer sig. Vi har fundet fem ting her … Og ja, vi ved godt, det er en generalisering!

At din søster er lækker

Hvis du har en smuk lille- eller storesøster, så synes din kæreste nok også, at hun er et skår. Han kommer bare aldrig til at sige det til dig, for ja, det er ret upassende!

Læs også: 10 frække ting du kan lave med kæresten 

At han er bange for at sove, når han har set en gyser

De fleste fyre har det bedst med at virke selvsikre og cool over for de piger, som de er vilde med. Så derfor vil din kæreste nok undgå at fortælle dig, at han ligger vågen om natten og ryster, når han er kommet til at se en gyser alene.

At han synes din bedste veninde er MEGAirriterende

Måske synes din kæreste, at din veninde er supergrineren, eller også synes han, at hun er virkelig irriterende. Hvis det er det sidste, som er tilfældet, så kan du nok godt regne med, at han ikke vil sige det til dig SÅ direkte. Og det er jo egentlig heldigt for dig, for selvfølgelig gider du heller ikke høre på det …

Læs også: 6 sikre flirteråd på sms 

At han tvivler på, om han kysser godt

De fleste får tanken: Kysser jeg egentlig godt? Måske har din kæreste lyst til at spørge dig. Men han lader være – for selv om han virker selvsikker, så er han ret bange (eller faktisk megabange) for, hvad du svarer!

At han er mere forfængelig end dig

Måske tænker du, at det er vanvittigt, at din kæreste bruger SÅ lang tid på at vælge tøj og sætte hår. Men du kan være sikker på en ting: Han vil aldrig indrømme over for dig, at han er mere forfængelig end dig.

Her er fem kæresteråd, som du skal kende:

5 kæresteråd du SKAL kende