Det kan faktisk være en både sjov, god og tryg oplevelse at have din BFF med, når I skal møde jeres drømmefyre. Her har du de bedste tips til en god dobbeltdate:

7 ting, du skal vide inden en dobbeltdate

1. En af de allerbedste ting ved en dobbeltdate er, at I er to til at invitere ud. I stedet for at du skal gå alene hen og spørge om, han vil med på date, så kan du og din veninde jo nu spørge sammen – eller I kan spørge hinandens fyre, hvis I har det bedre med det. (Psst! I behøver jo ikke kalde det en date. Spørg måske i stedet, om drengene vil med i biografen, ud at bowle, eller hvad I nu finder på…)

2. Det er en rigtig god idé, at du og din veninde har snakket sammen og planlagt lidt inden daten. Skal I for eksempel være sammen alle fire på hele daten, eller skal I skilles undervejs? Det er meget rart at have aftalt lidt småting inden.

Læs også: Vi Unges nye "Jeg har aldrig ..."-artikler

3. ”Ej, kan du huske dengang, da Sofie … hahaha!” Din veninde og du har helt sikkert en masse interne jokes – men det, synes drengene måske ikke, er så sjovt… Sørg for, at alle er med i snakken – og hvis I snakker om interne ting, så husk at forklare og inkludere de andre.

4. På daten er det fedt, at I kan bruge hinanden – for eksempel hvis I er lidt generte over for den fyr, I hver især godt kan lide. I starten kan du jo godt stille de fleste spørgsmål til hendes crush – og omvendt kan hun stille spørgsmål til dit crush. Så er snakken i gang!

5. I skal da lave noget sjovt sammen på daten! Spil minigolf, tag på bowlingbanen, smut i tivoli – ja, et eller andet sjovt sted, der kan få jer til at grine og fjolle. Det vil skabe en afslappet og hyggelig stemning.

6. Selv om I er på dobbeltdate, skal dit crush jo stadig føle, at det er ham, du er interesseret i, og at du gerne vil i kontakt med ham. Send ham søde smil, spørg ind til hans interesser, og hold hans blik lidt længere end normalt.

7. Hvis dobbeltdaten er en succes, så kan du jo tage på den næste date alene. Han skal jo helst ikke tro, at du og din BFF kun dater i flok …

I galleriet kan du se, hvordan dine sko kan afsløre, hvilken fyr du skal date!

Dine sko kan afsløre, hvilken fyr du skal date