Det kan føles lidt som om, at man er den eneste pige i verden, der ikke har en beundrer, hvis der aldrig er en fyr, der har sagt eller skrevet, at han har et crush på dig. Men sådan er det altså ikke, og selv om du aldrig har fået det at vide, kan der jo godt være en fyr eller to, der er hemmeligt forelsket i dig! Se, hvordan du kan finde ud af det her:

5 ting, der afslører, om en fyr er hemmeligt forelsket i dig

1. Han er mærkeligt nok altid de samme steder som dig, og hvis han ikke er der, når du kommer, så dukker han tilfældigvis op omkring en halv time senere.

Læs også: Jeg har aldrig | Talt alvorligt med min far

2. Han liker og kommenterer nogle gange – men ikke altid  -  dine billeder på Instagram eller Facebook, og du får altid skøre snaps fra ham, når han er sammen med drengene. 

3. Han virker en lille smule akavet, når han er tæt på dig. Han rødmer nogle gange, og andre gange kan du fange ham i at sidde og stirre på dig, når du kommer til at kigge over på ham – og når han opdager det, kigger han hurtigt væk!

Læs også: Jeg har aldrig | Drukket alkohol

4. Hans fødder peger tit hen mod dig. Det lyder vildt mærkeligt, men ofte peger vores fødder mod noget, som vi gerne vil have! Så hvis du gerne vil vide, om en fyr har et crush på dig, så tjek lige hans fødder ud …

5. Han gør de samme ting, som du gør, når I taler sammen. Hvis du taler hurtigt, taler han også hurtigt, hvis du smiler, smiler han også, og hvis du lægger hovedet lidt på skrå, gør han det også. Det er ikke med vilje, at han gør det, det er hans krop, der forsøger at vise dig, at I passer godt sammen!  

Vil du gerne have en fyr til at falde for dig? Tjek, hvordan du kan få ham til at blive forelsket i dig lige her: 

Få ham til at blive forelsket i dig