Du kender helt sikkert de lange, kedelige og lektiefyldte søndage. De søndage, hvor du lige skal nå de sidste regnestykker, finpudse engelskstilen og pakke tasken til den kommende uge! Men du har nu haft din sidste kedelige søndag ti uger frem, når du har læst denne artikel!

1. Lav frokost af alle de mærkeligste ingredienser, du kan finde i køkkenet. Måske kommer der noget virkelig lækkert ud af det!

2. Lav en lang liste over ord, du hverken må sige eller skrive i den kommende uge, for eksempel: OMG, nice, lol, grinern, random, fuck, wtf, epic, what ever, sweet og nasty. Hver gang, du falder i fælden, skal du lægge en ti'er til side. De penge, du har samlet sammen, når ugen er omme, SKAL bruges på slik.

3. Du skal samle dine bedste veninder, og I skal nu lægge den vildeste makeup på hinanden. I kan klæde jer ud, og find så kameraet frem, for nu skal der poseres til Instagram og Snapchat. 

4. Fyr den vildt af til gamle MGP-numre, og lad som om, du er otte igen. Det er sundt at danse, du får ny energi, og så forbrænder du lidt af weekendens slik.

Læs også: Hvad laver drenge, når de keder sig?

5. Inviter nogle af dine skøreste veninder, find en sjov sang og lav jeres helt egen fjollede musikvideo. Det er supersjovt!

6. Stil dig selv foran spejlet og giv dig selv en helt masse komplimenter. Det kan virke dybt fjollet, men nogle gange er det sundt at give sig selv et klap på skulderen!

7. Skriv "Hey skatterbasse" til en ven eller tilfældig, som er online på Messenger. Mor dig over, hvad han svarer, og hvis det bliver for pinligt, kan du jo altid bare skrive, at det var din veninde, som skrev.

8. Lav dit eget tv-program. Det eneste, du behøver, er et par gode venner, et videokamera og det gode humør. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

9. Så har du chancen: Band løs i et helt minut. Sig de slemmeste og værste ord, du overhovedet kender. Det er vildt fjollet og faktisk ret svært.

10. Lav en liste over det pinligste, du har gjort. Du kommer helt sikkert til at krumme tæer et par gange. Men det er et godt grin værd, og næste gang du keder dig, er det jo bare om at finde listen frem og enten grine igen eller fortsætte listen…

Få flere ideer til, hvad du kan lave her.

I galleriet kan du se, hvad stjernerne laver, når de keder sig!

Det laver stjernerne, når de keder sig