Mit liv

Tema: Frk. Lunds eksamen

Af Katrine Lund 28. maj 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det snart eksamenstid! På viunge.dk sætter vi fokus på eksamen. Her får du Frk. Lunds eksamens-historie.

Puha, der findes ikke noget værre end at gå til eksamen (næsten). Jeg hader det virkelig, og jeg bliver altid så nervøs, at jeg bliver helt rød i hovedet, siger øøøh hele tiden og kigger ned i bordet med den ubehagelige grønne dug, som bare gør det hele meget værre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg var til mundtlig dansk eksamen den anden dag, og jeg havde brugt hele weekenden på at læse det hele igennem en ekstra gang. Trods det, sad nerverne udenpå tøjet.

Jeg tog ud på skolen i god tid, så jeg ikke kom for sent, og så kunne jeg også lige snakke med de andre og få lidt ro på og føle stemningen.

Så blev det min tur, og jeg hilste selvfølgelig på censor og trak min tekst. Det moderne gennembrud, Henrik Pontoppidan! Timen i forberedelsen gik simpelthen bare så hurtigt, og jeg følte slet ikke, at jeg nåede det, jeg skulle. Men trods usikkerhed og en masse æh og øh'er inde til eksaminationen, gik det faktisk okay, og jeg fik 7 - ny skala. Selvfølgelig ville jeg da gerne have haft 10, men lettelsen over at det var overstået, gjorde det til en god dag.[faktaBox]

Så husk, selv om du er rigtig nervøs og usikker, så kan du godt præstere noget godt alligevel. Nogen gange kan det faktisk være en fordel med lidt sommerfugle i maven. Så bare klø på og tænk på, at de to mennesker foran dig vil dig det bedste, og at du jo "bare" skal føre en samtale med dem.

Held og lykke med alle dine eksamener fra Frk. Lund.

Læs mere om

MestLæste