kærlighed

Tegn på han ikke vil være kærester

Af Stine Kærsgaard 3. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du et crush på en, og kunne du godt tænke dig at blive kærester med ham, men er du i tvivl om, hvorvidt han også gerne vil være kærester med dig?

Der kan være mange grunde til, at en fyr ikke vil være kærester. Måske er det fordi, at han ser dig mere som en ven, måske er han slet ikke klar til at få en kæreste, eller også er han bare ikke så vild med dig, som du er med ham.

Hvis du er meget i tvivl om, hvorvidt han vil være din kæreste eller ej, så er der aldrig noget i vejen for at spørge ham ligeud. Men du kan også lige læse de her råd, hvis du gerne vil være lidt forberedt.

Læs også: Test: Hvor god er du til at flirte?

I galleriet her har vi samlet syv tegn på, at han ikke er interesseret i at være kærester.

Tegnhanikkevilværekærester

Et tegn på, at din flirt ikke har planer om at blive kærester med dig, er, hvis han aldrig skriver først til dig. Hvis du altid skal starte chatten eller foreslå hvornår, I skal ses, så tager han det nok ikke lige så seriøst som dig. 

Foto: Shutterstock

Hvis han bliver ved med at aflyse de aftaler, som I laver, uden at have nogle gode grunde, så prioriterer han dig ikke særlig højt og er nok heller ikke interesseret i et kæresteforhold.

Foto: Shutterstock

Når man er forelsket i en person, er man ofte ret interesseret i at vide nogle ting om vedkommende, som man er forelsket i.  Hvis han kun snakker om sig selv og sine venner uden at stille dig nogen spørgsmål overhovedet, er han nok ikke helt så forelsket i dig og tænker derfor heller ikke i kærestebaner.

Foto: Shutterstock

Hvis din flirt bare er sindssygt dårlig til at svare på dine sms’er, kan det godt være et tegn på, at han ikke er super opsat på at blive kærester. Du kan dog ikke altid regne med det, for nogle er bare bedre til det med at skrive over sms og chat end andre. 

Foto: Shutterstock

Hvis han undgår dig i skolen, er det måske et tegn på, at han ikke vil være din kæreste. Måske synes han, du er virkelig sød, men det kan sagtens være, at han ikke er klar til et forhold eller til at vise alle andre, at han har følelser for en pige.

Foto: Shutterstock

Hvis din flirt render rundt og flirter med alle mulige andre piger, kan du vist godt skyde en hvid pil efter at blive kærester med ham. Meget tyder på, at han ikke tager det med kærester så seriøst! 

Foto: Shutterstock

Hvis du har hørt andre sige, at han omtaler dig som en ”veninde”, så kan det godt være et tegn på, at han ikke helt har de samme følelser for dig, som du har for ham. Det er dog en god idé at spørge ham direkte, eller måske skrive et brev elle en besked til ham, hvis du er i tvivl om, hvad han tænker. 

Foto: Shutterstock

MegetMere