kærlighed

Tænd din kæreste uden sex

Af Stine Kærsgaard 15. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kan faktisk sagtens få din kæreste til at sukke dybt efter dig, uden at det behøver at involvere sex. Læs her, hvad du kan gøre.

Kunne du godt tænke dig at være intim med din kæreste, men er du ikke klar til at have sex? Bare rolig! Der findes masser af måder, hvor I kan være superintime uden, at I behøver at tage skridtet videre og have sex.

Læs også: Sådan taler I om sex

Klik dig igennem galleriet her, og få gode tips til, hvad du kan gøre for at fyre godt op under din kæreste. Han vil elske det!

Tænddinkæresteudensex

Hvisken i øret pirrer de fleste fyre helt vildt meget. Ved at hviske et par søde ord i hans øre, sætter du gang i hans fantasi, og det vil helt sikkert pirre ham. Mens du hvisker, så strejf hans øre let med dine læber eller med din næsetip. Hans øre er et af de mest følsomme steder på hans krop, og den lette berøring vil stensikkert give ham kuldegysninger - på den virkelig gode måde!

Aaww, hvis man har styr på, hvor de erogene zoner er, så kan det virkelig gøre fyrene vilde i varmen. Du kan for eksempel røre ham i nakken, på hans skuldre, på balderne eller tegne med dine fingerspidser i hans hænder. Læs mere om hans erogene zoner her.

Foto: Shutterstock

Lige så hot, som du synes, det er at få en sød besked fra ham, lige så hot synes din kæreste også, at det er at modtage en sød besked fra dig. Send ham en besked i løbet af dagen, hvis I skal ses om aften. Skriv, at du glæder dig til at se ham, kysse ham og røre ham. Han vil tænke på dig og glæde sig til at se dig resten af dagen!

Foto: Shutterstock

Massage er megalækkert og en god måde at komme tæt på sin kæreste på uden at gå i seng sammen. Køb olier, sæt musik på, og giv din kæreste en laaaang massage. Han vil elske det!

Foto: Shutterstock

Fyre er vilde med det, de ser, så hvis du bruger lidt tid på at gøre noget ekstra ud af dig selv, vil han helt sikkert sætte pris på det. Tag noget lækkert tøj på, som du ved, han godt kan lide at se dig i. Det gør ham vildt stolt at se, at du har smukkeseret dig kun for hans skyld. Og du behøver faktisk ikke at flashe en masse hud for at tænde ham! Tro det eller ej, men tøj, der dækker, kan faktisk være meget mere forførende, end hvis du er for bar.

 

Foto: Shutterstock

En anden måde, du kan gøre ham glad på, er at sende et sødt billede af dig selv på snapchat, hvor du laver et hjerte eller skriver, at du glæder dig til at se ham. Det er aldrig en god idé at sende billeder af dig selv afklædt ud i cyberspace, selv om du stoler på modtageren, så hold dig fra det!

 

Foto: Shutterstock

Hvis du synes, at det er lidt grænseoverskridende at tale frækt til ham, så prøv at få ham til føre ordet! Spørg ind til, hvad, han synes, er frækt, eller få ham til at dele en fantasi med dig. Mens han fortæller, er det vigtigt, at du lytter og smiler, så han kan se, at du er interesseret i at høre om hans tanker. Det er et kæmpe turn-on for ham!

 

Foto: Shutterstock

Ros din kæreste, hver gang du får mulighed for det! Når du fortæller ham, hvor toplækker, sej og klog du synes, han er, giver du hans selvtillid et kæmpe boost, der helt sikkert vil gøre ham vild i varmen!

Foto: Shutterstock

Læs mere om

MegetMere