Det sker

Sidste afsnit i Roskilde-dagbogen

Af Silan Maria Budak Rasch, Foto: Sisse Andersen 6. juli 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Silan har fået for lidt søvn, men oplevet en perfekt Coldplay-koncert på festivalens sidste dag.

Søndag 5.7. kl. 8.27
Jeg stod op kl. 7.30 i dag, da jeg skal på arbejde her kl. 9.10. Total smadret efter meget få timers søvn. Mine øjne har aldrig set mindre ud.

Mandag 6.7 kl. 00.31
Koncerten med Coldplay er slut. Det var en af de bedste koncerter på Roskilde, nej, om igen, det var den bedste! Det var for nice. Under "Yellow" fløj der kæmpestore, gule balloner rundt. Pludselig slukker de for scenen og dukker op inde i midten af publikum, så alle dem, der ikke stod oppe foran fik rigtig meget ud af det. Det fløj konfetti frem og tilbage formet som sommerfugle… og så talte han dansk! Det var vildt! De var så nærværende. Perfekt måde at lukke Orange Scene på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mandag 6.7 kl. 01.14
Nå, ja, og så spillede de i fuldmåne, hvor nice er det lige?

Mandag 6.7 kl. 10.11
Jeg gik hjem til min venindes mormor og morfar i går efter Coldplay. Vi skulle rigtig gå gennem en sti, så ville det gå hurtigt, men den der skovsti var megamørk, så vi gik heeeele vejen udenom. Puha, det var hårdt, det tog ca. en time at gå. Vi var først hos dem kl. 1.45 i morges. Så stod vi op kl. 8 og nu sidder jeg i toget på vej hjem. Top 3 over ting, jeg savner:
1: Min familie, især min lillebror.
2: Min seng
3: Min rigtige mobil.

[faktaBox]Jeg er smadret og almost død. Vi snakker med en fyr i toget, der lige har drukket resten af vores vand - suk.

Mandag 6.7 kl. 10.19
Så er jeg lige trillet ind på Valby station. Home sweet home. Ud af 6 stjerner har Roskilde Festival fortjent 4,7. Det, der har været med til at trække ned, var den alt, alt for varme sol, lugten af pis i varmen og mudder op ad benet, når du går forbi toiletterne, hvor der lugter af lort. Jeg har haft en fed Roskilde Festival, og det har været fedt at arbejde dernede. Kan varmt anbefale det! Så køb en solcreme og tag med næste år, så kan det være vi ses. Jeg glæder mig allerede.

Læs mere om

MestLæste