Mit liv

Sådan tager du nemt læsning med på vinterferien

Af Redaktionen 12. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det har seriøst aldrig været nemmere at slippe for de tunge bøger og blade i kufferten.

Har du allerede proppet din kuffert med en masse og tøj og andet, du skal have med på vinterferie? Og har du lige opdaget, at du ikke har plads til dit Vi Unge, Teenlife eller en god bog, som du kan hygge dig med om aftenen? Hvis du lige netop har plads til at putte din iPad eller tablet ned i håndbagagen, så er det ikke noget problem!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan nemlig både få Vi Unge og Teenlife til din tablet, så du ikke behøver at slæbe de fysiske blade med, hvis du ikke har plads. Lige nu har vi et blad med drømmetema på gaden, og vores store Teenlife Vinter kunne heller ikke være mere perfekt til din vinterferie.

På din iPhone kan du være heldig at finde gratis bøger i appen ”iBooks”, og hvis du har et login til biblioteket, kan du låne bøger på eReolen til din tablet.

Find Vi Unge på App Store her og Google Play her, og find Teenlife Vinter på App Store her.

Herunder kan du læse 11 ting, du ikke vidste om Vi Unge!

11tingduikkevidsteomViUnge

Vi Unge har eksisteret siden 1958, og bladet startede under navnet ”film-journalen”. Måske har dine forældre været faste købere?
Dengang kostede bladet 85 øre, og et års abonnement kunne fås for 22 kroner!
Her er et par eksempler på, hvilke læserhistorier og bemærkninger der var i bladet dengang. Der er sket noget siden!
10 år efter skiftede bladet navn til Vi Unge, og først endnu senere blev det målrettet mod pigerne i stedet for både til drenge og piger.
Mange af fortidens store stjerner har været på forsiden af Vi Unge. Her er et af de allerældste numre med Elvis som forsidemodel.
Da Vi Unge fik en hjemmeside, hed den teenzone.dk til at starte med.
I dag bliver der skrevet omkring 200 nye artikler på viunge.dk hver eneste måned.
11 procent af dem, der synes godt om Vi Unges Facebook-side er faktisk drenge. Mon de smugkigger for at blive lidt klogere på pigerne? Hi hi.
De fleste læser viunge.dk på sin mobil. Hvad gør du?
Du kan både købe Vi Unge og vores Teenlife-magasiner på iPad! Bare download app’en Vi Unge i App Store.
På Vi Unge får vi af og til lov til at interviewe nogle af de helt store idoler. Igennem årene har vi blandt andre snakket med One Direction, 5 Seconds of Summer, Cody Simpson, Daniel Radcliffe, Robert Pattinson, Justin Bieber, Zac Efron og Ed Sheeran.

MestLæste