Solen skinner, det er sommer, og du har ferie lige om lidt – YAY! Om sommeren er man ofte i rigtig godt humør, og det er faktisk det vigtigste, når du skal score. Når du er glad og har det godt, slapper du nemlig af, og det er giver dig en megalækker udstråling!

Da man tit er os på stranden om sommeren, er det ikke helt dumt lige at være klar over, hvad der er hot adfærd på sandet og i vandet, og hvad man skal holde sig LANGT fra, når det handler om at imponere sit crush.

Læs også: Pas på dit grej på stranden

Hvis du følger rådede fra listerne her, bliver du godt rustet til at score dit crush på standen.

HOT-liste
Sørg for at bruge godt med solcreme. Hvem vil score en rød krabbe?

Tag solbrillerne af engang imellem. Han kan jo ikke se, at du forsøger at få øjenkontakt med ham, hvis ikke han kan se dine øjne.

Hvis du begynder at svede på stranden, så gå i vandet, eller læg dig lidt ind i skyggen. Hav eventuelt en deodorant med i tasken, så du hurtigt kan pifte strandlugten op.Hvis du bruger mascara, så husk den skal være vandfast – så holder looket både til sol, salt og bølger!

Hvis du gerne vil i kontakt med ham, så kan du gå i vandet samtidig med, at han går i vandet. Eller hvis han går op i iskiosken, så skal du da også lige have en is! Grib chancen, for måske ser du ham aldrig igen!

Hvis dit hår bliver filtret, når du har været i vandet, så skal du slet ikke bekymre dig. Det er nemlig på mode at have et ægte beachlook, hvor håret er lidt filtret. Tænk på, at man kan købe saltvandsspray i butikkerne, der netop giver et strandhår!

Læs også: Det kan du lave med din sommerflirt

NOT-liste
Tjek bikinien inden du tager på stranden. Det er ikke så fedt, hvis der er et hul bag på, eller hvis stropperne knækker på vej ud i vandet.

Det er vigtigt, at du dækker dit hoved til, når du er i solen, men lad vær med at tage den gamle kasket fra Legoland på!

Spil kun spil på stranden, hvis du er god til det (eller kan charmere dig ud af akavede situationer!). Hvis du er typen, der altid får bolden i hovedet, så hold dig hellere på strandtæppet.

Det er vigtigt, at du spiser og drikker, når du er i solen. Men lad vær med at lave en sandwich med ekstra hvidløg. Du skulle jo nødig skræmme ham væk, hvis han kommer over til dig.

Hvis ikke du er en haj til at svømme, så lad være med at svømme for langt ud ... Det er ærgerligt, hvis han skal se dig få et af dine crazy panikanfald, fordi du lige pludselig opdager, at du ikke kan bunde!

Vælg et neutralfarvet håndklæde. Sorry to say it, men han synes måske ikke, at det er så supersejt, at du er fan af Peter Plys!

God strand-score-tur!

Se læsernes pinlige strandhistorier her:

Læsernes pinlige strandhistorier