Mit liv

Sådan holder du en sej strandfest

Af Luise Gregersen 27. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jubii, nu har du endelig sommerferie! Det skal selvfølgelig fejres på stranden. Vi guider dig til, hvordan du holder den perfekte strandfest lige her.

Det er sommer, solen skinner (det meste af tiden), og nætterne er stadig lyse og lune. Derfor er lige nu det helt perfekte tidspunkt til at samle alle dine seje venner og veninder til en hyggelig strandfest.

Læs også: Det kan du lave, når dine veninder er på ferie

Se her, hvordan du gør!

Sådanholderduensejstrandfest

Hvis du gerne vil holde en strandfest, så skal du allerførst invitere en masse mennesker. Sig til dine venner og veninder, at de selvfølgelig må tage alle dem med, de vil. Fester bliver kun sjovere, jo flere der er med, og når I er på stranden, kan der jo være rigtig mange. Opret en åben begivenhed på facebook, hvor I kan dele praktiske informationer, som hvem der tager sodavand og dej til snobrød med.
Ingen fest uden lækre snacks! Lav en liste i begivenheden, hvor folk i kommentarfeltet kan melde ud, hvad de har lyst til at tage med. Listen kan for eksempel se sådan her ud: Dej til snobrød Sodavand Kage Skumfiduser Grøntssagsstænger Nødder Paptallerkner Papkrus Engangsgrill
Hvis din fest skal være rigtig sej, er det oplagt at holde en temafest! Hawaii-tema er helt perfekt, når I skal være på stranden. Få fat i en masse kunstige blomster, I kan have i håret, og blomsterkranse I kan bære om halsen. Et hula-skørt er prikken over i’et i dit Hawaii-outfit! Leg limbo, og hør Hawaii-musik for at fuldende temaet. Du kan selvfølgelig også have One Direction-tema, 50’er-tema eller noget helt andet. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.
I skal selvfølgelig smide skoene og danse i sandet! Derfor skal I bruge noget nice musik. Tag nogle trådløse højtalere med, som kan sættes til din telefon, og bed folk om at skrive musikønsker inde i begivenheden på facebook, så du kan lave en sej playliste. Husk, at stranden er et offentligt sted, så hvis der er nogen, der beder jer om at skrue ned, skal I selvfølgelig gøre det.
I gider ikke stå op hele aftenen, så tag masser af lagener, puder og tæpper med, som I kan sidde på. Hvis der er mulighed for det, kan I også bygge et bål, som I kan bage snobrød og grille skumfidusser over. Max hygge! Bare husk at være superforsigtige med ilden.
I kan selvfølgelig lege de traditionelle festlege, som flaskehalsen peger på eller S, P eller K, men hvorfor ikke prøve noget helt nyt? Kast jer ud i et spil tegn og gæt, hvor I tegner i sandet med en pind? Hvis du har valgt Hawaii-tema til din fest, kan I tage et spil strandbowling, hvor bowlingkuglen er en kokosnød, og keglerne er sodavandsflasker!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om