Gode veninder hænger ikke på træerne, så hvis du har en supersød veninde, fortjener hun helt sikkert, at du gør lidt ekstra ind imellem for at gøre hende glad. Derfor har vi fundet et par forslag til, hvor du kan gøre din veninde ekstra glad.

Læs også: Syv seje venindedates
 

Giv en lille gave

Hvis du overrasker din veninde med en gave, bliver hun helt sikkert glad. Lav en lille goodiebag til din veninde, hvor du håndplukker et par personlige småting, som du ved, hun elsker. Det kan for eksempel være en bestemt lipgloss, hårpynt, lidt chokolade og duftlys.
 

Skriv et sødt brev

Ja, okay. Det er temmelig old school med et håndskrevet brev, men til gengæld betyder det meget mere for personen, som modtager det, end en mail eller sms gør. Hvis du skriver et brev om, hvad du elsker ved din veninde, og hvorfor du altid vil være der for hende, vil hun virkelig sætte pris på det. Hun vil sikkert også gemme brevet mange år frem i tiden som et minde.

 

Billede i ramme

Find en supersej ramme frem og print det flotteste billede, du har af jer to. Sæt det ind i rammen, og giv det til din veninde, næste gang du ser hende. For eksempel denne fra Urban Outfitters til cirka 46 kroner. Sæt et sødt kort ved, hvor du fortæller, hvor meget jeres venskab betyder for dig.

 Picnic-overraskelse

Overrask din veninde med en picnickurv proppet med lækkerier og et tæppe, I kan sidde på. Hvis det er for koldt udenfor til picnic, kan I sagtens holde den på gulvet på værelset. Hygge!

Læs også: Få den perfekte skovtur
 

Veninde-playliste

Lav en playliste med en stor bunke sange, som I har masser af minder til og opkald den efter din veninde. Så kan I høre den, når I hænger ud.
 

Kom på sygebesøg

Er din veninde syg og hjemme fra skole en dag, vil hun blive superglad, hvis du kigger fordi efter skole! Tag kurv med te, hostebolsjer, et sødt kort og det nyeste Vi Unge med, så hun har lidt at hygge sig med, mens hun bliver rask. Du kan også tage dagens lektier med, så hun ikke kommer bagud i skolen. Det ville være SÅ sødt af dig!

Læs også: Hvad kan man lave, når man er syg?
 

Hjælp hende

Hvis du gerne vil gøre din veninde rigtig glad, handler det om at være der for hende, når hun har brug for hjælp. Det kan både være, når hun er ked af det, eller hvis hun for eksempel gerne vil have malet sit værelse. Vær klar med malertøj og pensel - så bliver hun megaglad, og så stiller hun helt sikkert også op for dig, når du får brug for det.

Læs også: Hvornår har du sidst været en god veninde?

Tjek galleriet for en guide til det perfekte veninde-selfie!

Guide til en perfekt venindeselfie