Det kan virke ufarligt at sende et nøgenbillede på Snapchat, fordi billederne forsvinder efter kort tid, og du tror, du kan stole på personen, der modtager det. Men sådan går det bare ikke altid.

Læs også: Snapchat gemmer dine billeder

En 14-årig amerikansk pige er nemlig kommet galt af sted, efter hun sendte billeder af sig selv nøgen til en dreng fra sin klasse, som tog screenshots af billederne. Snapchat advarede hende med en notifikation, og hun bad ham slette dem, hvilket han lovede, han ville gøre. Men det gjorde han aldrig.

I stedet skrev han til pigen få måneder efter, og bad hende om sende flere frække billeder. Men da hun nægtede, truede han hende med at offentliggøre nøgenbillederne af hende, hvis ikke hun sendte flere, og kort tid efter var billederne sendt rundt på facebook og Instagram, så alle hendes venner så hende nøgen. Det har gjort hende så ked af det og pinlig, at hun i længere tid har overvejet at begå selvmord.

Læs også: Her er Facebooks version af Snapchat

Pigen har derfor sagsøgt drengen og hans forældre for 270.000 kroner, og hun har forlangt at få navnene på dem, der har modtaget billederne.

Husk, at du aldrig skal sende billeder, som du kan ende med at fortryde bagefter. Og vær altid opmærksom på, at beskeder og billeder aldrig bliver slettet helt - nettet og Snapchat glemmer aldrig!

Læs også: Snapchat får megasej funktion

Hvad tænker du om episoden?

Cool covers til dine gadgets