Mit liv

Må du ikke komme med?

Af Line Sølvhøj Jensen 23. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det behøver slet ikke at være noget sur straf, når du ikke må komme med til en fest. Der er nemlig rigtig mange sjove ting, du kan lave derhjemme i stedet for!

Hvor er det bare irriterende, når du ikke må komme med til fest, når alle dine andre venner skal. Men heldigvis behøver det ikke at være så trist at være hjemme. Her får du ideer til, hvad du kan lave!

Det kan du lave:

? Kig alle dine gamle Vi Unge blade igennem og klip alle de fede billeder og seje plakater ud. Giv så dit værelse et makeover med nogle helt nye billeder på væggene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

? Spørg din veninde, om hun ikke vil komme over til dig, så I kan tøsehygge. Måske vil hun meget hellere være sammen med dig, end at tage til fest alene.

? Flyt rundt på møblerne på dit værelse, og måske er det også tid til at få kigget dine bunker med papirer igennem, så du langt om længe kan få ryddet op og få et fint nyt værelse.

? Lav nogle træningsøvelser på dit værelse. På Vi Unges Sund og Skøn-sider kan du finde ideer til øvelser, som du let kan lave på værelset.

? Læg dig under dynen med en rigtig god bog, eller se en god film. Hvis bogen eller filmen fanger dig, så glemmer du lynhurtigt, at du ikke måtte komme med til festen.

? Giv dig selv en ordentlig skønhedsbehandling. Start med at give dig selv en ansigtsbehandling, laker dine negle med neglelak og skrub alle de døde hudceller væk. Du kan finde hjælp til, hvordan du skal gøre her!

? Søg på internettet efter dine idoler. Det kan jo også være, at der er nogle artikler på Vi Unges seje hjemmeside, som du ikke har fået læst!

? Kig din mors gamle bolig-magasiner igennem. Det kan være, du kan få ideer til en ny stil på dit værelse. I Vi Unge nummer 13 kan du også finde ideer til nye måder at indrette dit værelse på.

? Lav en ønskeliste til jul. Du har jo hele aftenen til at finde på ting, du ønsker dig. Måske kan du finde nogle sites på internettet, hvor de har nogle fede ting, du kan ønske dig.

? Bag løs i køkkenet. Der er der ikke noget mere lækkert end nybagte brød og kager.
Du kan finde ideer til opskrifter her!
? Ryd op på din computer. Måske er det på tide at finde et nyt billede til dit skrivebord på computeren, eller sorter din musik i mapper, så du hurtigt kan finde party-musikken frem eller den skønne kærlighedsmusik.

MestLæste