Det kan godt være lidt angstprovokerende at skulle flirte med en dreng, man godt kan lide. Og det er faktisk også ret forskelligt fra pige til pige, hvordan man opfører sig i sådan en situation.

De fleste mennesker oplever at blive lidt usikre, når de prøver at imponere andre. Nogle reagerer ved at blive ekstra larmende, og andre bliver superstille.

Læs også: Test: Hvilken fyr er du til?

Læs med her, og få styr på, hvad du kan gøre, hvis din generthed, din nervøse speed-snak eller dine mærkelige kommentarer overskygger dit charmerende smil.

 

Den generte

Oplever du at blive mussestille, nervøs og ikke vide, hvad du skal sige, når du kommer i nærheden af en sød fyr? Du er ikke alene! De fleste får lidt klamme hænder i den situation.

Det kan du gøre:

Hvis du føler, at din generthed tager over, når du snakker med en sød fyr, så prøv at tænke på, at dit crush bare er et helt almindeligt menneske ligesom dig selv, dine veninder og din mor og far. Du har muligvis fået sat ham op på en piedestal, fordi du synes, han er så fantastisk … Og det kan faktisk hjælpe lidt lige at tvinge sin hjerne til at pille ham lidt ned igen. Tænk også på, at der er masser af mennesker, der kan lide dig for den, du er. Vær derfor ikke nervøs for at sige noget dumt eller ikke være god nok. Det er helt fint, at du bare siger de ting, som falder dig ind! Husk også, at han jo skal falde for dig – ikke kun den perfekte udgave af dig!

 

Vennen

Er du typen, som fyre altid tror, at de er venner med, fordi du kommer til at være ret homie-agtig, når du rent faktisk prøver at flirte? Drengene elsker dit selskab, men hvis du gerne vil finde en kæreste, bliver du nødt til at få dem til at se lidt anderledes på dig! Målet er, at den søde fyr skal tænke kærestepotentiale, når han snakker med dig – ikke pigeven!

Det kan du gøre:

Hvis du ikke lige er til pige-fnis, fjant og frække blik, kan du i stedet prøve med lidt forsigtige berøringer. På den måde viser du en fyr, at du er glad for ham. Du kan for eksempel give ham et lidt længere kram eller ae ham på ryggen, hvis det giver mening i en situation. På den måde fortæller du ham indirekte, at du er glad for ham. Måske kan det også hjælpe dig at åbne lidt mere op og fortælle noget personligt om dig selv, da han på den måde hurtigere vil lære din personlighed at kende og komme til at holde af dig!

 

Den højrøstede

Hvis du har tendens til at være lidt højrøstet og er kendt som hende, der fyrer lumre jokes af, vil du måske kunne overrumple en fyr en lille smule. Ingen tvivl om, at dine veninder elsker din ligefremhed og humor, men det kan måske godt betale sig at skue lidt ned, når du skal flirte.

Det kan du gøre:

I stedet for at være den, der konstant underholder, så øv dig i at blive bedre til at lytte til, hvad fyrene siger. Det er også en god idé at tænke lidt over, at du altså ikke behøver at være sjov hele tiden! Smil og lyt – så når du langt.

 

Den nervøse

Hvis du bliver et kæmpe nervevrag, der ryster, stammer og turbo-speed-snakker, når du er sammen med en fyr, fordi du simpelthen bliver så nervøs, så skal du øve dig i lige at få styr på dine nerver.

Det kan du gøre:

Det kan helt sikkert hjælpe dig, at arbejde lidt med din vejrtrækning. Hvis du bliver meget nervøs, så tag nogle dybe indåndinger, så du får styr på stemmen og kroppen. Husk også, at I ikke behøver at snakke hele tiden. Selv om du ikke bryder dig om stilhed, så er det altså okay, at samtalen ikke kører konstant. Det er meget bedre med lidt pauser i snakken, end at du får sagt alt muligt volapyk.

 

Den kedelige

Synes du, at du bliver superkedelig, når du ellers gerne ville være megaflirtende? Du er helt sikkert ikke kedelig, du skal bare lige finde ud af at være dig selv – også når du er sammen med en dreng, du godt kan lide.

Det kan du gøre:

Ligesom du fortæller sjove historier og kommer med pudsige udbrud, når du er sammen med dine veninder, skal du også bare slappe af og sige, hvad der falder dig ind, når du er sammen med dit lækre crush. Du skal selvfølgelig ikke komme med upassende pige-hørm, men kække kommentarer og søde observationer, vil han elske. Husk også at spørge ind til andet end skole, fritidsarbejde og fremtid. Spørger man kun ind til de ting, kan man nemlig hurtigt virke lidt tør.

 

Læs her, hvordan du flirter på de sociale medier:

Sådan flirter du på de sociale medier