Når det kommer til film, har piger og drenge tit vidt forskellig smag. Drenge er tit vilde med actionfilm, hvor piger tit er mere til romantiske film og komedier.

Så når du vil planlægge den helt perfekte aften for dig og din fyr, så kan det være en god idé at vælge forskellige genrer indenfor film, så der er noget til enhver smag.

Gyserfilm
Gyserfilm er både for piger og drenge, og hvis du bliver bange under filmen, kan du jo altid putte dig ind til ham den søde.
Her er fem gode gyserfilm:
1. "Saw"
2. "The Ring"
3. "Midsommer"
4. "The Grudge"
5. "The Eye"

Læs også: 9 tips til en hyggeligere seng

Romantiske film
Romantiske film kan give dig og din drømmefyr anledning til at holde i hånd eller kysse, så hvis din fyr er med på en romantisk film, så kan I se en af disse fem film.
1. "The Notebook"
2. "Romeo + Julie"
3. "Dirty Dancing"
4. "Twilight"
5. "10 Things I Hate About You"

Læs også: Sundt weekendslik

Komedier
Hvis du har lyst til en hyggelig aften med et godt grin, så kan I vælge at se en komedie. Komedier er afslappede og kan give dig anledning til at holde din søde fyr i hånden under de romantiske scener. Vi har fundet fem gode bud på den perfekte komedie film.
1. "American Pie"
2. "Klassefesten"
3. "The Holiday"
4. "How To Loose A Guy In 10 Days"
5. "Wedding Crashers"

Læs også: Flirt og scor!

Actionfilm
Hvis du ved, at din fyr er vild med vilde actionscener, så kan du charmere ham med en actionfilm, som både du og ham vil kunne lide. Du kan eventuelt vælge en med en hot skuespiller i.
1. "Mr. And Mrs. Smith"
2. "Fighter"
3. "Spider man"
4. "Batman begins"
5. The Matrix

Her er ti film, som gør dig glad:

10 film der gør dig glad