Der findes rigtig mange sjove ting, du kan lave i efterårsferien. Vi har samlet nogle ideer til, hvad du kan opleve i din ferie.

Tivoli
Der er halloween i Tivoli, så hvad med at tage en tur i Tivoli? Både Tivoli i København og Århus har åbent.

Teater
Er der noget mere hyggeligt end at tage i teatret? Der ligger sikkert et teater i nærheden af dig, som du kan tage i sammen med dine veninder.

Shoppingcenter
Nyd at du kan shoppe hele dagen, fordi du ikke skal i skole. Så tag i et shoppingcenter og shop løs! Samtidig er der mange sjove arrangementer i efterårsferien i de fleste shoppingcentre.

Biografen
Tag en tur i biffen og se en af de film, der lige har fået præmiere, for eksempel "Fame", "Ved verdens ende" eller "Op".

Sjove oplevelser
Hvad med at bruge efterårsferien på at besøge en chokoladefabrik, et lysstøberi eller et bolsjekogeri? Der ligger sikkert en sjov fabrik i nærheden af dig, som har åbent i ferien.

[faktaBox]Museer
Saml veninderne og tag på museum. På de fleste museer er der specielle udstillinger og arrangementer i efterårsferien, så tjek efter på nettet, hvad der er af sjove udstillinger i nærheden af, hvor du bor.

Badeland
Findes der noget bedre end at blive varmet igennem i et skønt badeland? Der findes mange badeland i hele Danmark, og hvis ikke der ligger en i nærheden af dig, så er en tur i svømmehallen jo lige så godt!

Frilandsmuseer og zoo
Hvad med at besøge et frilandsmuseum eller en zoologisk have? Det er superhyggeligt, og så er det jo en god måde både at få set et museum på og samtidig nyde det skønne efterårsvejr.