1. Du må ikke lade som ingenting. Husk at spørge din veninde, hvordan hun har det. Din veninde har sikkert bare brug for, at du lytter til hende - du behøver ikke sige særlig meget.

2. Vis din veninde at du er interesseret, og at du er der for hende. Hun har brug for din støtte mere end nogensinde før.

3. Du skal ikke være bange for at gøre hende ked af det. Du skal bare være dig selv og behandle hende, som du altid har gjort.

4. Det er helt i orden, at du ikke kan forstå situationen - det kan man nemlig ikke, hvis man aldrig selv har prøvet det.

5. Vær tålmodig - der kan godt gå lang tid, før din veninde egentlig forstår, hvad der er sket. Derfor vil hendes sorg ikke forsvinde lige med det samme.

6. Husk at spørge din veninde til råds. Hun vil uden tvivl have, at alting er, som det altid har været. Hun har brug for, at der er en stabil person i hendes liv, som hun kan stole på.

7. Du må ikke stoppe med at snakke om din egen familie. Selvfølgelig skal du passe på med, hvad du siger, men ikke i en sådan grad, at din veninde lægger mærke til det, for det vil bare såre hende endnu mere.