mode

Gør garderoben sommerklar

Af Stine Nielsen 3. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du tøjkrise om morgenen, når du roder rundt mellem de varme sweatre for at finde lækre outfits til det gode vejr? Så se her, hvordan du gør din garderobe sommerklar!

Endelig kan du hoppe i en T-shirt og droppe jakken - juhuu! Men hvad med alt det varme tøj, som skaber kaos i dit garderobeskab? Vi giver dig et par gode råd til, hvordan du får styr på sommergarderoben.

Læs også: Billige sandaler til sommer

Få et overblik

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Først og fremmest skal der ryddes op, så alt dit tøj skal ud af skabet. Ja, det er lidt af et projekt, men du bliver megaglad for det, når det er overstået! Gør nogle poser klar til tøj, som skal pakkes ned sommeren over, og lav også en pose til tøj, som du gerne vil af med - du kan jo lige så godt rydde helt op, når du er i gang!

Hvad skal du pakke væk?

Dunjakken, de tykke sweatre, uldstrømpebukserne og vinterstøvlerne kan du godt pakke væk. Sørg dog for at gemme en varm striktrøje og en lun cardigan til de kølige sommeraftener. Læg tøjet pænt sammen, og put det i posen - luk den godt til, så der ikke kan komme fugt ind.
Tip! Læg en lille duftpose ned i posen med vintertøj, så begynder det ikke at lugte dårligt af at blive pakket væk.

Hvad skal du beholde?

Der er sikkert meget af dit sommertøj fra sidste år, som du kan bruge igen. Kig på dine basic-ting: Tanktoppe, denimshorts, leggins, kjoler, ballerinaer og sandaler. Prøv hvor meget af det, du stadig kan passe. Hvis det passer, og du sætter det sammen med et par nye ting, kan du sagtens bruge det igen!

Læs også: Billige shorts til sommer

Hvad skal du investere i?

For at få nogle af årets nye tendenser ind i din garderobe, kræver det, du investerer lidt i et par nye items. Hvis du helst ikke vil bruge for mange penge, kan du for eksempel satse på dine accessories - et par nye solbriller, en fed halskæde eller en fin taske kan pifte dit outfit op og gøre det toptrendy!

Donér!

Er der noget af dit gamle vintertøj, du ikke skal gemme? Så aflevér det i en genbrugsbutik, eller donér det til velgørenhed. Så kan andre måske få glæde af det. Hvis det er i superfin stand, kan du også prøve at se, om du kan sælge det på Trendsales. Så kan du jo købe noget nyt tøj for pengene!

Læs også: 2013's sødeste sommerkjoler

MestLæste