Skønhed

Giv dig selv en makeover

Af Stine Nielsen 22. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Trænger du til forandring? Giv dig selv et helt nyt look og en frisk start. Vi viser dig hvordan!

En makeover kan være begyndelsen på en fantastisk ny tid. Trænger du til at lave lidt om på et par ting? Så læs med her!

Find dine styrker og svagheder

Hvad kan du bedst lide ved dig selv? Er der nogle træk, du gerne vil fremhæve? Og er der andre, du gerne vil skjule lidt? Måske har du en lang, slank hals, som ville se godt ud, hvis du fik kort hår? Måske vil du gerne se mere feminin ud med langt hår? Se, om du kan finde de ting, du gerne vil ændre ved.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Håret

Tit kan en ny frisure gøre en kæmpe forskel! Trænger håret til at blive klippet? Skal der gøres noget ved farven? Tænk over, hvad der kan peppe dit ansigt op og give håret mere liv. Måske skal der en stor omvæltning til! Kig på billeder af stjerner, som har nogle looks, du godt kan lide - ville deres frisure klæde dig? Du kan også prøve at spørge din frisør, hvad hun synes, der ville se godt ud på dig.

Tag testen: Hvilken frisure skal du have?

Tøjstilen

Der er flere ting, du skal tænke over, når du vælger en bestemt tøjstil. Først og fremmest: Hvad klæder dig? Hvad føler du dig godt tilpas i? Hvad afspejler bedst din personlighed? Nogle gange er man nødt til at prøve nogle forskellige stilarter af, før man ved, hvad man bedst kan lide. Så prøv at eksperimentere lidt, indtil du finder noget, som du føler, passer til dig og klæder dig. Tit kan du få gode råd af ekspedienterne i tøjbutikkerne eller af nogen, som du stoler på - for eksempel en søster eller din BFF.

Tag testen: Hvilken tøjstil passer til dig?

Makeuppen

Bruger du makeup på en måde, som passer til dit nye hår og din nye tøjstil? Se, om du kan finde en rød tråd i dit look, så alle dele passer sammen. En lys og feminin stil passer måske bedst med en naturlig og lys makeup, mens en mørk og grafisk tøjstil måske passer fedt sammen med et mere markeret makeup-look.

Tag testen: Hvilken makeup-type er du?

Skønhedsplejen

Før din makeover er gennemført, er det fedt at starte forfra med skønhedsplejen. Giv dig selv en ansigtsbehandling med ansigtsmaske, så din hud er superfrisk og klar til det nye look. Du kan også tage et varmt fodbad og lave pedicure og manicure på dig selv, så du er helt igennem ren og parat til en ny start.

Attituden

Noget af det vigtigste ved en makeover er en ny attitude. Måske trænger du lidt til at vise, hvem du virkelig er. Vær ikke bange for at vise din makeover frem og udstråle selvtillid. Du er nemlig megasej!

Tip! Tag et før-billede, inden du går i gang med din makeover, og tag et efter-billede, når du er færdig - så kan du for alvor se, hvor stor en forskel, det har gjort!

MestLæste