Det sker

Gå offline: Hyg dig uden teknologi

Af Oliver Kokholm Ungermann 24. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du lyst til en dag uden fjernsyn og internet? Læs med her og få gode råd til, hvordan du får den perfekte offline-dag.

Teknologi er blevet en kæmpestor del af vores hverdag, og der findes snart ikke den situation i løbet af dagen, som ikke involverer mobilen, tv'et, computeren eller din tablet.

Derfor kan det også være både sundt og sjovt at tage en pause og lave en hyggelig offline-dag, hvor du forsøger at droppe alt teknologien. Her er nogle tips til, hvad du kan lave på sådan en dag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 5 ting, der gør lektier sjovere

Gør noget ved værelset

Roder der helt vildt meget på dit værelse, eller trænger du bare til, at der skal ske noget nyt, kan du lige så godt gå i gang med det. Du kan eventuelt rokere lidt om på dit værelse, så møblerne kommer til at stå et nyt sted, eller skifte billederne og plakaterne ud på dine vægge med nogle nye. Selvom det kan være uoverskueligt at gå i gang med, er det en hyggelig aktivitet, når man først er i gang, og noget man kan glæde sig over, når det er færdigt!

vi unge

Læs i blade og bøger

Bare rolig, du kan sagtens læse Vi Unge, selvom du ikke må gå på internettet eller iPad'en. Du kan jo bare læse i det nyeste Vi Unge-blad! Sæt dig for eksempel udenfor i solen, hvis vejret er til det, eller læg dig i sofaen eller sengen. Når du er færdig med dine blade, kan du begynde på en god bog - du kan for eksempel (gen)læse "Twilight" eller "Divergent".

Læs også: Få det bedste forår ever

Hyggelig gåtur

Når du alligevel ikke må sidde indenfor med computeren eller fjernsynet, kan du lige så godt komme lidt ud i luften - hvis det altså ikke er møgdårligt vejr. Ring til en god veninde eller ham den søde og hør, om I skal gå en hyggelig tur sammen. Det er også meget rarere at snakke sammen i virkeligheden end over nettet!

Brætspil

Det lyder måske lidt old-school, men det skal det også være på din offline-dag! Prøv at lokke din familie til at spille et sjovt brætspil med dig - det er superhyggeligt, og det giver altid anledning til kærlige drillerier og skægge situationer, når man konkurrerer med hinanden. Og der er også rig mulighed for at spille nogle af de spil, du har på din smartphone - du kan for eksempel også få Scrabble som brætspil!

Læs også: Få en romantisk forårsdate

Dyrk motion

På med løbetøjet og ud i luften! Afhængigt af, hvor seriøst du tager din offline-dag, kan du blive nødt til at droppe fitnesscenteret og bare løbe en tur i stedet. Og husk, at du ikke må høre musik imens - medmindre du kan få en ven til at løbe ved siden af dig og synge, hihi.

Tag i teateret

Hvis du allerede savner at se noget skuespil, kan du tage en tur i teateret med dit crush, nogle gode veninder eller din familie. Det er ikke noget, man oplever hver dag, og måske får du øjnene op for en ny, spændende aktivitet.

Læs også: Gode steder at møde en fyr

Hvordan skal din offline-dag se ud?

MestLæste