kærlighed

Forkerte grunde til at få en kæreste

Af Susie Pedersen 22. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Keder du dig? Har alle dine veninder en kæreste? Det er to virkelige dårlige grunde til at få en kæreste. Se her, om du ønsker dig en kæreste af forkerte årsager.

Det kan være dejligt at have en kæreste, men det kan altså også være rigtig dejligt IKKE at have en kæreste. Men nogen gange kan idéen om den perfekte kæreste overskygge det grundlag, du finder en kæreste på. For eksempel varer et forhold typisk ikke ret længe, hvis I blev kærester, fordi du ikke lige kunne finde en, der levede op til dine ønsker for en kæreste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor er det fedt at være single

Leder du efter en kæreste, kan du jo lige tjekke, om det her er nogle af grundene til, at du ikke gider være single mere. Hvis det er, så er det nok en god idé at overveje, om du overhovedet - inderst inde - vil have den kæreste.

Læs også: Sådan føles det at væe single i GIF'er

Her er 6 dårlige grunde til at få en kæreste.

Forkertegrundetilatenkæreste

Alle dine veninder har en kæreste Snakker dine veninder kun om deres kærester, når I er sammen? Eller vil din BFF hele tiden vise dig søde beskeder fra kæresten? Det kan hurtigt blive grunden til, at du ønsker dig en kæreste. En kæreste virker nok som den nemmeste løsning, så du igen får noget til fælles med dine veninder. Men hey, det er bare en fase, de skal igennem, fordi de er nyforelskede – og det ender sjældent godt, hvis du kun ønsker dig en kæreste for at deltage i kærestesnakken, når veninderne er samlet.
Du keder dig Synes du, at timerne efter skole er lange og måske lidt kedelige? Det vil en kæreste måske kunne ændre på, fristes man til at tænke. Men nej, du skal ikke få en kæreste, fordi du mangler underholdning efter skole. Du skal hellere udnytte muligheden for at lave præcis, hvad du ønsker, indtil du finder den rette, som er værd at bruge din tid sammen med.
Idéen om en kæreste Idéen om en kæreste kan hurtigt overskygge grunden til, du får en kæreste. Hvis du bare ikke er særlig vild med din bejler, skal du selvfølgelig ikke sige ja til, at I skal være kærester – bare fordi du rigtig gerne vil have en kæreste. Så er du i hvert fald sikker på at få ødelagt drømmebilledet om et forhold.
Han er populær Måske er alle pigerne på skolen vilde med ham, selv dine veninder … Men bare ikke dig. Det er verdens dårligste grund til at blive kærester, hvis grunden er, at han er populær blandt alle de andre piger. Selv om han er vild med dig, skal du lytte til dine egne følelser og takke nej tak, hvis du ikke har følelser for ham. Og så kan det godt være, at dine veninder synes, du er kræsen.
Du føler dig forkert Hmm, føler du dig som den eneste single i vennegruppen? Måske i hele verden faktisk? Det er du ikke, og du skal ikke halse ud og satse på det første og det bedste, så du føler dig som en del af dem, der har kærester.
Du vil ikke gøre ham ked af det Den sidste rigtige dårlige grund til at blive kæreste med en fyr er, at du ikke vil gøre ham ked af det. Måske har han krænget sit hjerte ud til dig i håb om, at I kunne blive kærester. Men hvis du ikke har følelser for ham, skal I ikke være kærester – selv om han bliver rigtig ked af det over afvisningen.

Læs mere om

MestLæste