Måske er du en smule ensom? Eller måske vil du bare gerne have endnu flere venner, end du har i forvejen? Så er det bare frem med mobilen, for der er masser af steder, du kan møde nye venner!
 

Hashtags

Brug dine interesser til at lære nye mennesker at kende. Går du for eksempel op i træning eller sund mad, kan du bruge hashtags som #fitfam, #fitspo og #cleaneats og finde Instagrammere, som går op i de samme ting som dig. Kommentér deres billeder og tag dem i dine egne - så kan I få et godt Insta-venskab op at køre!

Læs også: #Hashtag-ordbog
 

Blogs

Følger du nogle bestemte bloggere? Snak med de andre følgere om, hvad I kan lide af blogindlæg - for eksempel i kommentarerne på bloggen, på YouTube eller på Instagram. Senere kan I måske blive venner på facebook og fortsætte snakken der.

Læs også: Find en ny veninde
 

Fangrupper

Har du et kæmpe idol, som du går vildt meget op i? Det er der helt sikkert også andre, der har. Vær med i en fangruppe (for eksempel på facebook), og tilbyd din hjælp med at arbejde for at sprede info om dit idol. På den måde lærer du nye mennesker at kende gennem jeres fælles kærlighed til idolet, wee!
 

Debatter

Mange hjemmesider har debatfora, hvor du kan stille spørgsmål og diskutere med andre. Hvis du gerne vil have nye venner, kan du prøve at skrive lidt om dig selv og lægge op til et arrangement, hvor I kan mødes et par stykker. For eksempel en kageklub, hvor I bager sammen eller en dag, hvor I mødes og træner eller noget andet, du synes, er sjovt. Se Vi Unges debatter her.
 

Websites

Du kan også finde venner på forskellige sites, som handler om netop din interesse. Er du for eksempel god til at tegne, kan du prøve Tegnebordet.dk. Her kan du oprette en profil, lægge tegninger ud og kommentere andres tegninger. Fald i snak med de andre tegnere og arrangér en tegnedate, hvor I mødes flere og tegner!
 

Facebook-grupper

Facebook er et oplagt sted at finde nye venner. Når du melder dig ind i en gruppe på facebook, har du tit noget til fælles med de andre i samme gruppe. Hvis I får nogle gode snakke i kommentarerne, er det oplagt at blive facebook-venner og lære hinanden endnu bedre at kende.

Læs også: Find nye venner på facebook
 

Billeder

Brug sociale medier og billeder til at få nye venner - for eksempel på We Heart It eller Pinterest, hvor du kan dele videre af andres billeder og vise, hvad, du selv synes, er inspirerende. Der er folk fra hele verden, og selv om I måske ikke kommer til at mødes IRL, så er det meget hyggeligt at kommunikere med andre på den måde.

Red din mobil, når den er ved at dø