Drengene smider vinterjakken
Solen skinner, det bliver varmere - og alt for varmt til vintertøj. Det betyder, at drengene smider de store jakker, så vi kan se, hvad der er indenunder. Man må gerne kigge.

Læs også: Scor ham i skolen

Sneakersne skal frem fra gemmerne
Så er det slut med de kæmpestore, varme støvler. Frem med de farverige sneakers og luft ballerinaerne! Juhuu!

Solskin = solbriller
Nu er det helt i orden at spille lidt smart med et par cool solbriller. Ellers bliver vi jo blændet af forårssolen.

Læs også: Bliv forårslækker i en fart

Picnics
Vi elsker, når vejret bliver så godt, at vi kan spise udendørs. Pak en god picnic-kurv med sandwich, frugt og vand og husk solbriller og et tæppe til at sidde på. Skønt!

Dufte overalt
Er der noget bedre end duften af nyslået græs? Måske blomster, der springer ud? Eller varm asfalt? Foråret dufter bare virkelig godt.

Du bliver gladere
Solens stråler har faktisk en positiv effekt på dit humør. Det er derfor, du bliver gladere, når solen skinner (og lidt trist om vinteren, når den ikke gør). Vi holder pauser ude i solen og smiler allerede mere på redaktionen. Prøv at gå udenfor i frikvarteret - det er skønt!

Shoppiiing
Vinteren er forbi, så nu bliver du jo faktisk nødt til at shoppe, så du kan få fat i noget sommertøj. Der er allerede masser af farverigt og lækkert tøj i butikkerne nu, og til maj kommer alt sommertøjet og bikinierne.

Læs også: De fineste forårsjakker

Cykelture
Det er altså bare sjovere at cykle, når solen skinner. Drop bussen og tag cyklen i skole, eller kør en lang tur med din veninde. Det er perfekt vejr til det.

Påske
Påske betyder glade, gule farver, lækre påskeæg og fri fra skole. Nyd det!

Forelskelser
Forårsforelskelser er næsten en selvfølge, så du kan godt glæde dig til at se alle dine veninder stråle af lykke. Der er bare et eller andet ved den her årstid, der gør, at man bliver lettere forelsket. Måske vil du også opleve det selv.

Læs også: Bliv forelsket i foråret

Hvad elsker du mest ved foråret?

I galleriet kan du se, hvad du kan lave med din forårsflirt!

Det kan du lave med din forårsflirt