Mit liv

Få den bedste december ever

Af Oliver Kokholm Ungermann 1. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
December er den hyggeligste måned på året, og du kan helt selv bestemme, hvor god din skal være! Se her, hvordan du får den bedste december ever.

Bjældeklang, bjældeklang, december er så lang! Og heldigvis for det - for vi elsker altså bare den skønne julemåned, hvor det gælder om at hygge sig med familien, veninderne og kæresten.

Tag testen: Hvilken julefilm skal du se?

Men hvordan får man egentlig den helt perfekte december? Bliv guidet til den bedste december ever herunder!

denbedstedecemberever

Det første, du skal gøre, er helt sikkert at finde julepynten frem og komme i gang med at forvandle jeres hjem til en julestue! Sæt en hyggelig jule-CD på, lav lidt varm kakao, og brug god tid på at udsmykke jeres hjem. Husk, at du også kan pynte op på dit eget værelse!
Skal I have et juletræ hjemme hos dig i år? Tag med dine forældre ud, og vær med til at finde det helt perfekte træ til stuen! Det bedste ved julen er når man er sammen om tingene, og det er en nem lille tur at tage med på, som I kan gøre til en hyggelig tradition.
Er der et julemarked tæt på dig? Det kan du helt sikkert få en rigtig hyggelig formiddag ud af sammen med familien! Måske kan du finde et par hyggelige ting til værelset, lidt julepynt til stuen, eller en god gave til din mor eller veninde? Uanset hvad, er det superhyggeligt at gå rundt på et marked - og specielt i december hvor stemningen er ekstra god.
Julefrokoster er ikke kun forbeholdt familien – du kan nemlig sagtens arrangere en venindejulefrokost for dig og dine bedste veninder! I kan for eksempel finde en dag mellem jul og nytår, hvor I laver mad sammen, spiller pakkeleg og tøsehygger. Yay!
Vi er ikke så vilde med den bidende kulde, men der er dog én god ting ved det: Så kan man nemlig stå på skøjter udendørs! Tag et par veninder, din familie eller en sød fyr med til skøjtebanen, og brug en times tid eller to på at glide rundt hånd i hånd på isen. Det er så hyggeligt!
December er den måned på hele året, hvor du bedst kan forsvare at spise en masse kager, slik og andre lækre snacks! Gå i køkkenet med din mor, søster eller en god veninde og bag en masse lækre julekager, så I har til hele julemåneden. I kommer ikke til at fortryde det!
Nu skal du finde alle de klassiske julefilm frem, lægge dig til rette under dynen, og så skal du bare nyde den gode stemning! Du kan også tage en gammel julekalender frem og se et enkelt afsnit per dag – eller se den hele igennem, hvis du ikke kan vente!
Har du en god veninde eller et familiemedlem, du gerne vil gøre ekstra glad her i december? Så send et sødt julekort sammen med en besked og et billede! Selv om alle skriver til hinanden på internettet, er der intet i vejen med at være lidt old school og ty til gamle metoder. Det viser faktisk, at du har lagt lidt ekstra tanke i det!
Gør noget ekstra ud af at finde de perfekte julegaver, og sæt en hel dag af sammen med en veninde til at gå på juleshopping. I kan altid holde et par pauser, hvor I tager en kop varm kakao eller te på en café, får nogle æbleskiver eller bare får varmen. Husk også, at flere butikker allerede starter udsalget få dage efter jul, så måske skal I ud igen der og gøre et kup til jer selv?
I det nyeste Vi Unge får du masser af julehygge - eksempelvis kan du få en masse tips til, hvordan du får den bedste jul, sammen med dine veninder. Yay!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste