kærlighed

Dobbeltdate – go eller no go?

Af Stine Kærsgaard 20. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det mon en god idé at tage på dobbeltdate med dit crush, din veninde og hendes crush? Få svaret her!

Overvejer dig og din veninde at lave en dobbeltdate med jeres nye flirts?

Før I tager beslutningen, bør I måske lige læse de her ti ting, der både taler for og imod dobbeltdaten.

Fordelene ved en dobbeltdate

Undgå pinlig tavshed: Når man er fire på en date, undgår man (i højere grad) den der piiiinlige tavshed, som der godt kan opstå, når man på tomandshånd løber tør for taleemner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du er mindre nervøs: Du og din veninde vil helt sikkert være mindre nervøse, fordi I har hinanden. Kender jeres flirts også hinanden, er det optimalt! Men hvis ikke de gør, kan det måske godt være lidt overvældende for dem.

Det er (måske) sjovere: Ofte er det bare lidt sjovere, når man er flere! Og det gælder også, når man er på date. Der er flere historier og flere til at grine!

I kan få ny viden om hinanden: Du kan være heldig, at dit crushs ven fortæller søde eller sjove ting om ham, som han ellers aldrig selv ville afsløre. Senere kan du så spørge ind til det, når I på et tidspunkt er alene igen.

Du lurer, om han er vild med dig: På en dobbeltdate kan du faktisk nemt finde ud af, om din flirt er værd at samle på. Er hans fokus på dig, er han ret sikkert vild med dig! Men kigger han mere på din veninde, er det nok ikke det bedste tegn.

Læs også: 10 ting du IKKE skal gøre på første date

Ulemperne ved en dobbeltdate

Akavet, hvis jeres fyre ikke kan sammen: Ofte er det sådan, at veninder bare helt vildt gerne vil have at deres flirts eller kærester også skal blive bedste venner – det er jo så hyggeligt! Dog kan det blive en noget akavet affære, hvis fyrene bare ikke kan så godt sammen.

I taler ikke så meget sammen: Når I er flere sammen, får du og dit crush ikke talt lige så meget sammen, som hvis I var alene.

Du kan høre ting, som du ikke vil vide: Ligesom at du kan høre søde ting om dit crush, kan du også risikere at høre dårlige ting, som du helst ville være foruden. Dit crushs ven kan måske komme til at afsløre, hvem han har datet før dig og så videre.

Din veninde kan afsløre pinlige ting om dig: Ulempen ved at have din veninde i samme selskab som dit crush er, at hun ved et uheld kan komme til at fortælle ting om dig, som du bare på ingen måde ønsker, at din date skal vide om dig!

Han giver dig mindre opmærksomhed: Dit crush har helt sikkert en interesse i OGSÅ at gøre et godt indtryk på din veninde og din venindes flirt. Og det betyder jo i virkeligheden bare, at du får mindre af hans opmærksomhed.

Læs også: De 10 venindebud

Er det et go eller no go at tage på dobbeldate? Fortæl os din mening i kommentarfeltet.

Læs om datingmyter, du ikke skal tro på i galleriet her:

Datingmyterduikketro

Kærlighed ved første blik Det er ret sjælendt, at man oplever kærlighed ved første blik, da en forelskelse er kombinationen af mange faktorer – som måske humor, personlighed, værdier eller noget helt andet i dit tilfælde. Det sker dog for nogle, men man skal ikke afslå sine dates, fordi man ikke blev ramt af lynet efter et sekund.
Dating handler kun om at lære den anden at kende Nej, det handler også om kemi. Kemien skal være der fra start, men selvfølgelig lærer man også hinanden at kende, når man begynder at ses mere og mere – eller date.
Du kan ikke date, når du lige er blevet single Nogle har brug for at komme sig over et brud, men langt de fleste har det bedst med at springe ud i singlelivet hurtigt igen. Men skal selvfølgelig ikke forhaste sig, men hvis du møder en sød fyr, som du virkelig gerne vil se mere til, skal du ikke droppe den tanke, fordi du ikke har været single ret længe.
Jo flere du flirter med, jo hurtigere finder du en kæreste Nææh, det handler om at vælge de helt rigtige at flirte med. Du sparer dig selv for meget besvær, hvis du overvejer en ekstra gang, hvem du egentlig selv har lyst til at ses med.
Det er altid pigen, der bliver forelsket først Nogle piger har nemmere ved at snakke om deres følelser, og derfor tror mange, at de også har flere føleler end drenge. Sådan kan man ikke sætte det op, men det er nok fordi vi piger ikke holder os tilbage, at drengene tit tror, vi bliver forelsket hurtigere.
Han vil aldrig på date med mig, hvis han ser mig på en dårlig dag. Visse vasse. Hvis din flirt er vild nok med dig, er han fuldstændig ligeglad med, at du kom i skole med morgenhår en dag eller havde vendt din bluse forkert. Det handler kærlighed slet ikke om.
Man skal være bedste venner med sin flirt/kæreste Man SKAL ikke være bedste venner med sin flirt, før man kan blive kærester. Du har dine BFF’er, og han har sine kammerater. Selvfølgelig bliver man en form for venner, når man ses tit, men mest af alt skal I jo være et par.
I bliver helt sikkert kærester efter tredje date Så nemt er det altså ikke at få en kæreste. Man er nødt til at give det tid, så I kan finde ud af, om I er rigtige for hinanden.
Man skal kysse, når man dater Man behøver altså ikke kysse på første, anden eller tredje gang, man er på date. Det kommer, når det kommer, og det skal føles naturligt for jer begge.
”Jeg kan da bare ændre ham” Hvis din familie eller dine veninder synes I er meget forskellige, og du tænker, at du da bare kan ændre lidt på ham, så tager du grueligt fejl. Det er ikke meningen, at man skal ændre på hinanden.

MestLæste