Det sker

Det skal du have med på festival

Af Redaktionen 26. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu tager Vi Unge snart på Roskilde Festival, og derfor er vi i fuld gang med at pakke. Læs vores bedste tips til den perfekte pakkeliste lige her …

Festival er fedt – og det bliver altså endnu federe, hvis du putter de rigtige ting i rygsækken. Vi har testet, hvilke produkter der er allerbedst at tage med…

Detskalduhavemedfestival

Derfor skal du have den med:På en festival er du hele tiden ude i solen og luften, og det er hård kost for både din hud og dit hår. Du husker måske solcremen – men husker du nu også at beskytte dine udsatte læber?Vi har testet: Læbepomade fra Vichy til 119 kronerLæbepomaden fugter læberne på no time, og følelsen holder længe! Og så er der oven i købet solfaktor 30 i – nice! Den skal helt sikkert med i bæltetasken på festival, så man hurtigt lige kan friske læberne op.
PR
Derfor skal du have den med:På festival er det ikke sikkert, at du lige får vasket hår hver dag. Derfor er en tørshampoo helt uundværlig, når du lige har brug for en opkvikker til håret.Vi har testet: Tørshampoo fra Trontveit Attitude til 49 kronerPift, pift, der skal kun bruges et par sprøjt, og så er håret både friskt og velduftende igen. Så lækkert!
PR
Derfor skal du have den med:Håret bliver altså bare mere uglet på en festival, end det gør derhjemme! Derfor er det vigtigt at have en god hårbørste ved hånden.Vi har testet: Børste fra Tangle Teezer til 149 kronerWow, den glider lige igennem håret, og der er næsten ingen knækkede hår bagefter. Den er seriøst en drøm for festivalhår, der trænger til lidt ekstra omsorg.
PR
Derfor skal du have den med:Du bliver beskidt – også under neglene – når du er på festival. Men en mørk neglelak er din redning – den skjuler nemlig hurtigt og nemt dine snavsede negle. Smart, ikk?Vi har testet: Neglelak for Sephora til 45 kronerDet er liiidt svært at styre børsten, men det går – og farven lægger sig flot på neglene og tørrer megahurtigt. Som en ekstra bonus er de flaskerne perfekte til festivaltasken, fordi de er så små.
PR
Derfor skal du have den med:Vådservietter er et must på festival! Alle slags – både til hænder, ansigt, krop og så videre … Du kan simpelthen ikke undvære dem, hvis du lige skal friskes op.Vi har testet: Express eye makeup remover wipes fra Sephora til 45 kronerDe her vådservietter fjerner nemt og hurtigt din makeup – og så kommer de i små breve, så du kun får fat på én serviet af gangen – smart. Og husk nu: Selv om du er på festival, skal du stadig huske at tage makeuppen af.
PR
Derfor skal du have den med:På festival behøver du altså overhovedet ikke barbere benene, hvis du ikke gider – der er seriøst ingen, der vil tænke over det! Men hvis det betyder meget for dig at have glatte ben, er det en god idé at tage en skraber med.Vi har testet: Venus Snap fra Gillette til 149 kronerOkay, den her skraber er seriøst smart. Den fylder ingenting og kommer i en smart, lille beholder, der beskytter den mod snavs i tasken – og så er den oven i købet lige så effektiv som din normale skraber.
PR
Derfor skal du have den med:Du skal ikke tage hele beautyboxen med på festival – det er der ingen grund til. Men hvis du gerne vil have lidt med alligevel, så er mascara et godt valg.Vi har testet: Boombastic Volume XXL fra GOSH til 119,95 kronerBørsten er kæmpestor – skal den virkelig op i øjet? – men den er faktisk ret nem at arbejde med, når man først kommer i gang. Mascaraen føles rar (og ikke for tør) på vipperne, men den kan altså godt klumpe lidt…
PR
Derfor skal du have den med:Vi har sagt det før, men vi tager den lige igen: Husk nu at beskytte din festivalhud mod solen – den har brug for det. Hvis du ikke vil undvære foundation og dagcreme, så er en BB-creme med solfaktor god at have ved hånden.Vi har testet: Hydreane BB Creme fra La Roche-Posay til 149 kronerDen her BB-creme er så lækker. Den lægger sig fint på huden, trænger hurtigt ind og fedter overhovedet ikke. Og så dufter den skønt. Den skal med i tasken …
PR
Derfor skal du have den med:Der er ingen grund til at slæbe din tunge showergel eller shampoo med – du skal da bare hælde det hele over på små flasker. Så bliver din rygsæk meget lettere!Vi har testet: Weekend kit fra Sephora til 50 kronerSikke et nice sæt! Der er to flasker, en sprayflaske og to små krukker med i den praktiske toilettaske. Det er supernemt at hælde de ting, du har brug for over i – og de fylder virkelig ingenting i tasken!
PR

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste