Helbred & balance

Det kan du lave, når du er syg

Af Oliver Kokholm Ungermann 21. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Prosit! Det bliver koldere og koldere, og når man nægter at slippe sin sommerjakke, ligger man sig syg – og det er kedeligt! Få tips til, hvad du kan lave her.

Øv, øv! Måske skulle du alligevel have fundet vinterjakken frem, taget et halstørklæde på og husket vanterne på vej til skole. For nu ligger du med feber og ondt i halsen, hvilket der altså ikke er meget sjovt ved.

Læs også: Bliv rask igen

Og dog! Det behøver slet ikke være så kedeligt. Der er nemlig masser af ting, du kan lave, når du alligevel bare skal ligge i sengen og vente på, du er på højkant igen. Klik dig videre i galleriet og få de bedste tips.

God bedring!

Detkandulave,nårduersyg

Nej, udvalget i fjernsynet er altså ikke særligt spændene klokken et om eftermiddagen, så det er nu, du virkelig skal sætte pris på streamingtjenesterne. Skynd dig at starte den serie, du altid har villet se, men ikke lige har haft tid til, og se et par sæsoner igennem. Win!
.. og selvfølgelig ikke på dit værelse, men på din telefon, computer eller tablet! Når du alligevel bare ligger på langs med din smartphone eller tablet, kan du bruge lidt tid på at gå dit billedarkiv igennem og få ryddet op. Det samme gælder også for de billeder, du har liggende på Facebook og Instagram – måske er det tid til at få slettet lidt af det gamle, som du ikke er så stolt over mere?
Kan du ikke overskue at kigge ind i en skærm, er en bog måske en bedre løsning. Du kan for eksempel genlæse en af dine yndlingsbøger, eller låne en af din mor eller søster. Hvis du er megasej, og ikke kan overskue at komme bagud i skolen, kan du læse forud i en af de bøger, I er i gang med i for eksempel dansk eller engelsk.
Er en bog ikke lige noget for dig? Så findes der heldigvis en masse seje blogs på nettet, og mon ikke et par af dem kan fange din opmærksomhed? Der burde i hvert fald være til nogle timers læsning, og måske kan de inspirerer dig til et cool projekt, til når du er rask?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste