kærlighed

Det kan du lave med din forårsflirt

Af Stine Kærsgaard 25. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forårssol og et nyt crush – så bliver det vist ikke meget bedre! Få inspiration til 10 ting, som I kan lave her.

Foråret nærmer sig, og det er faktisk den bedste årstid at være forelsket! For når solen begynder at skinne, er det bare med at komme udenfor og nyde hinandens selskab.

Læs også: Test: Kan han blive mere end en flirt?

Få et par gode idéer til, hvad du og din flirt kan lave i påskeferien i galleriet her:

Detkandulavemeddinforårsflirt

Blomsterne er så småt begyndt at springe ud, og det betyder, at parkerne er virkelig smukke lige nu! Brug påskeferien på at gå en tur i en af dem. Køb eventuelt en sandwich og gør det enten som en spontan ting eller planlæg turen med tæppe og madpakker.
Dig og din flirt kan godt nyde forårets tidlige solstråler, mens I stadig er indenfor i varmen! Kog æg, rist noget brød og pres juice fra friske appelsiner. Smid så nogle puder og tæpper op i vinduskarmen (eller bare ved vinduet, hvis den er for lille til at sidde i.) Det er altså super hyggeligt!
Selvom vejret begynder at være bedre, er der ikke noget hyggeligere end at have en god serie, som man ser sammen. Prøv evtentuelt ”The Vampire Diaries”.
Hvis vejret er rigtig godt, så tag ud til vandet og gå en tur langs stranden. I kan måske tage forskud på baderiet ved at soppe i vankanten. Okay, lidt kliché, når i begynder at sprøjte vand på hinanden, men det er altså stadig sjovt og virkelig hyggeligt.
Uh, det er lidt et sats at tage på shoppetur, når I endnu ikke kender hinanden supergodt. Men netop når I shopper, kommer I tættere på hinanden og får snakket om en masse ting, da I kan lure hinandens stil og smag. Det er i øvrigt ikke hel dumt at vide lidt om hvad han kan lide til den dag, du skal ud og købe ham en fødselsdagsgave…

Det er måske en anelse for koldt til rigtig at nyde en is endnu. Men hvis I finder et godt spot med sol og læ, kan det faktisk godt minde om en hyggelig sommerdag.

Der er noget helt specielt fedt ved bare at ligge og lytte… Især hvis man ligger på siden og kan kigge på hinanden, imens man giver hinanden massage eller kysser.
Det bliver bare aldrig yt at se solnedgang, for det ER altså megaflot, når de rød-gule farver viser sig på himlen. Gå en aftentur og planlæg det, så I kan slutte turen af med at kigge op på himlen.
Forår er lig med cafébesøg, sådan er det bare! Sæt jer udenfor med tæpper, og nyd en varm kakao.
Når man er nyforelskede, er det helt normalt at det eneste, man har lyst til, er, at ligge og stirre i hinandens øjne og kysse. Så selvom vejret bliver bedre og bedre, er det altså okay at blive indenfor… Bare for at nyde hinandens selskab.

MegetMere