Vi har tjekket de amerikanske film efter i sømmene og fundet ti ting, vi har lært af dem!

Læs også: 10 skøre ting, du kan lave på en søndag.

1. At når ham den søde ikke svarer på dine sms'er, din bedste veninde ikke tager telefonen og din sidste notifikation på facebook omhandlede din venindes nye profilbillede, så hører du "All by myself" på fuld skrue, mens du spiller lidt halv beruset og forvirret.

2. At hvis man har en hund i tasken, en Starbucks solidt plantet i højre hånd og et par store solbriller på, mens man shopper, er man en rigtig Shopperaholic.

3. At hvis det viser sig, at ham din nye flirt er fuldtids-player, så bliver du naturligvis bare genforenet med dine altid bedste og troværdige venner "Ben and Jerry".

4. At vi kan blive verdenskendte på under en uge, hvis bare stemmen, udseendet og attituden er i orden. Vi kan da derfor alle gemme på en lille "American Dream".

5. At hvis du laver et "paper-cut", er der stor risiko for, at ham den lækre, mystiske og yderst spænende dreng fra overklassen springer på dig - også selv om han ikke hedder Edward.

Læs også: Film du kan se sammen med en dreng.

6. At det er naturligt at have kæmpestore bryster, langt lyst hår, fyldige læber, et proppet klædeskab og en virkelig lækker kæreste i en alder af seksten… eller?

7. At hver gang vi ser en person løbe vildt hurtigt gennem skolegården, tænker vi automatisk "Ruuuun, Forrest, ruuun".

8. At skrive: "Xoxo" efter et blogindlæg eller i en afsluttende sms bare for at virke lidt "Gossip Girl" og New York'er-agtig!

9. At man først er en rigtig teenager, hvis man enten har været udsat for togskinner eller bumser i en længere periode.

10. At vi altid vil være "forever young" - selv den dag, hvor vi får mand, børn og ligner Gabrielle fra "Desperat Housewives".

Læs også: Har du prøvet Vi Unges "Twilight"-app?