Det sker

Det glæder vi os til i 2014

Af Luise Gregersen 2. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
2013 var et vildt fedt år, men der er heldigvis også masser af seje ting at glæde sig til i 2014! Vi har samlet de begivenheder, vi glæder os allermest til i 2014!

"Pretty Little Liars" starter igen i USA - 7. januar
Til dem, der bare ikke KAN vente på, at de nye afsnit bliver vist i Danmark, starter næste sæson af "Pretty Little Liars" i USA den 7. januar. Endelig får vi (måske) svaret på, hvem den mystiske "A" mon er!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Divergent" - 20. marts
Vi er helt vilde med bøgerne i "Divergent"-serien, så vi kan næsten ikke vente med at se filmatiseringen, som har søde Shailene Woodley i hovedrollen.

Melodi Grand Prix i Danmark - 10. maj
Vi går stadig og nynner Emmelie de Forrests "Only Teardrops", som sikrede Danmark sejren i det internationale Melodi Grand Prix i 2014! Vi glæder os til et brag af et show på dansk grund!

Tag testen: Hvordan bliver dit 2014?

Vi Unges Covergirl-fest - 23. maj
Noget af det, vi glæder os allermest til i 2014, er at feste med alle vores dejlige og søde læsere til et brag af en Covergirl-fest. Ses vi?

Miley Cyrus kommer til Danmark - 4. juni
Juhuu - endelig kommer Miley Cyrus til Danmark! Det bliver så fedt, at se hendes seje show og skråle med på "Wrecking Ball" og "We Can't Stop".

One Direction kommer til Danmark - 16. og 17. juni
Jubii - One Direction giver to koncerter i Parken til sommer! Vi glæder os helt vildt til at se de søde drenge igen.

Læs også: Miley Cyrus kommer til Danmark i 2014

"The Hunger Games - Mockingjay del 1" - 20. november
"The Hunger Games - Catching Fire" var jo så fed, så selvfølgelig er vi megaspændte på at se, hvad der sker med Katniss , Peeta, Gale og alle de andre i den næste film.

Taylor Swift udgiver et nyt album
Taylor Swift fortalte i november, at hun er i gang med at indspille et helt nyt album, der udkommer i 2014, og hun lover, at hendes fans får lov til at komme helt tæt på hende og hendes liv i hendes nye sange. Yay!

Zayn Malik og Perrie Edwards bryllup
Perrie Edwards mor afslørede for nylig i et interview, at parret planlægger at blive gift i slutningen af 2014. Vi er sikre på, at Perrie bliver megasmuk i sin brudekjole, og mon ikke Zayn kniber en lille tåre, når han ser hende?

Hvad glæder I jer mest til i 2014?

Læs mere om

MestLæste