Hvis du ser en sød fyr, kan det være meget rart lige at få styr på, hvad man kan sige … og hvad der er rigtig dumt at sige.

Læs også: 10 ting drenge elsker at få at vide 

Vi kan godt afsløre, at de her ting ikke er så hensigtsmæssige at komme til at sige højt.

 

Jeg troede aldrig, jeg ville falde for en som dig!

Selv om det ikke nødvendigvis er en kritik af din flirt, kan det hurtigt blive opfattet sådan. Han kan tro, du ikke syntes, han var pæn nok, da du så ham første gang, eller at du tænkte, hans opførsel var underlig. Det er helt okay, at du har tænkt det, men lad være med at sige det højt – det vigtigste er jo også bare, at I flirter nu!

 

Jeg lovede ikke at sige det her videre, men …

Nogle gange tænker man, at hemmeligheder kan bringe en tættere sammen, og det er måske også lidt rigtigt. Men hvis du konstant fortæller hemmelige ting om dine veninder eller andre bekendte, så kommer du altså hurtigt til at fremstå som lidt af en sladdergås. Han vil nok synes, historierne er spændende i starten, men med tiden kan han miste sympati for dig, hvis du sladrer hele tiden.

 

Haha, hvad sagde jeg!

Bedrevidenhed og overlegenhed er altså ret ucharmerende, så hold din begejstring for dig selv, hvis du ender med at få ret i et eller andet! I hvert fald indtil I kender hinanden lidt bedre.

 

Jeg havde først et godt øje til din ven

Det er ikke så fedt for din flirt at få at vide, at du synes, hans ven er superlækker (og måske endda på stadiet over ham), og at du ovenikøbet også gik efter ham i første omgang, så det skal du bare nøjes med at snakke med dine veninder om.

 

Ej, det minder mig om min ekskæreste!

Det er altså et totalt ”no go” at sammenlige noget, dit nye crush gør, med noget, en af dine gamle flammer gjorde engang. Du gider jo heller ikke at høre om hans tidligere pige-bekendtskaber, vel?

 

Min fremtidige mand skal …

Selv om du er realist og godt ved, at du måske ikke bliver gift med din flirt, så behøver du ikke indirekte sige til ham lige op i hans ansigt, at I en dag ikke er sammen mere. Hvis man gerne vil prøve at blive kærester med sin flirt, er det i hvert fald en god idé at undgå sådan en kommentar. I skal jo lige finde sammen inden, at du begynder at snakke om, hvad der sker, når det ikke er jer to mere!

 

Vil du have et tyggegummi?

Måske er det bare et tilbud – ligesom når du spørger din veninde. Men pas på! Det kan nemlig hurtigt opfattes som om, du synes, at han har dårlig ånde. Så medmindre han altså virkelig har dårlig ånde en dag, så lad hellere være!

 

De her ting gør fyre EKSTRA lækre:

10 ting der gør fyrene ekstra lækre