Mit liv

Derfor er det fedt at bo uden for byen

Af Susie Pedersen 11. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mange har opfattelsen af, at man overhovedet ikke kan lave noget, hvis man ikke bor i en storby. Se her, hvorfor det er helt forkert.

Har du altid været megasur på dine forældre over, at de har valgt at bosætte sig i en lille by? Og føler du, at du havde haft mange flere sjove ting at lave, hvis bare du boede i en storby? Sådan er der desværre rigtig mange, der har det, men det er der slet ingen grund til. Der er nemlig vildt mange ting, som gør det skønt at bo uden for en storby.

Læs også: Hvad skal jeg lave, når jeg keder mig?

I galleriet herunder har vi samlet 11 ting, der gør det fedt at bo uden for store byer.

Derforerdetfedtatboudenforbyen

Hvis du bor på en villavej eller i nærheden af et asfalteret område, kan du blive vildt god til at stå på rulleskøjter. Yay! Du kan også sagtens rulle en tur og motionere på den måde. Du slipper nemlig for tonsvis af cykelister, biler, brosten og andet distraherende på din vej.
Foto: Shutterstock
Der er garanteret en mark eller et grønt område i nærheden af dit hjem, og det skal du udnytte! Lav en picnic for dine veninder, din familie eller dit crush (hvis du er modig). I kan drikke kakao, spise snacks og hygge i fred og ro! Skønt!
Foto: Shutterstock
Du kommer automatisk til at cykle lidt længere, når du ikke bor i en storby. Der er nemlig bare lidt længere til tingene og længere vej hjem til dine veninder for eksempel. Sæt noget god musik i ørerne, og nyd at du får rørt dig lidt ekstra.
Foto: Shutterstock
At sove i telt er noget af det hyggeligste! Derfor skal du udnytte, at I nemt kan slå et telt op, når dine veninder kommer og overnatter. Det kan faktisk føles helt ferieagtigt at vågne op en lørdag i et telt!
Foto: Shutterstock
Der bliver aldrig rigtig mørkt i storbyerne, fordi der altid er billygter eller gadelampe til at lyse områderne op. Hvis du bor i en lille by eller lidt ude på landet, bliver det RIGTIG mørkt om aftenen og natten. Det passer perfekt til et sjovt natteløb med veninderne eller klassen.
Foto: Shutterstock
Når man bor i en stor by, bliver det hurtigt lidt kedeligt at være inde i byen. Men det gør det ikke for dig og dine veninder. I kan stadig nyde at tage bussen eller toget til den nærmeste store by og shoppe lidt. Ting forbliver bare lidt sjovere, når man ikke har dem lige ved hånden, ikke?
Foto: Shutterstock
En af de bedste ting ved at bo uden for en by er, at du kan bure dig inde og få ro til at læse dit yndlingsblad eller se en masse afsnit af din yndlingsserie. Ingen afbrydelser! Ahh …
Foto: Shutterstock
Hvis du bor i et villakvarter, kender du sikkert rigtig mange på vænget (vejen? J) eller i området. Tag initiativ til en vejfest, eller spørg dine forældre, om de vil hjælpe med at arrangere et eller andet med de andre fra vejen. Et sammenskudsgilde kan være vildt hyggeligt – især om sommeren!
Foto: Shutterstock
Når man bor lidt uden for byen, er der altid mange områder, hvor der vokser blomster. Det er bestemt ikke alle, der har mulighed for at gå en tur og komme hjem med den flotteste buket blomster!
Foto: Shutterstock
Har I en have? Så er det bare om at overtale din familie til, at I skal have en urtehave i den. Tænk lige, hvor mange der ville ønske, at de kunne gå ud i haven og hente kartofler eller gulerødder til aftensmaden? Eller rabarber til desserten. UHM!
Foto: Shutterstock
Sidst, men ikke mindst, så skal du nyde, at du kan løbe en tur uden at have tilskuere! Du kan endda lave et lille program for enden af din rute, uden nogen kan se, hvad du laver. Let’s face it, det er aldrig rart at have publikum, når man træner.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste