stranden
Musik

Den bedste playliste til stranden

Af Marie Søndergaard 20. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du til stranden med dine veninder og venner? Så skal I klart sætte den her playliste på.

Solen skinner, bølgerne skvulper i vandkanten, og du hygger dig i sandet med dine venner og veninder. Det er ALT for lækkert at være ved stranden, når vejret er godt, men det bliver altså endnu bedre, hvis I hører en masse god musik imens, der sætter den helt perfekte strandstemning.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lækre billeder af Justin Bieber på stranden

Vi har lavet den perfekte playliste med lækre sange til stranden, og den kan altså også bruges, hvis I holder en lille strandfest i tusmørket med bål og skumfiduser! Måske kender du også en, som kan sidde og spille lidt med på guitar? Vi lover i hvert fald masser af hygge med de her sange til stranden.

Læs også: Få en sommerflirt på stranden

Tjek playlisten til stranden ud herunder, og smut ind på Vi Unges Spotify-konto og find alle vores andre playlister!

Herunder kan du læse, hvordan du holder en sej strandfest!

Sådanholderduensejstrandfest

Hvis du gerne vil holde en strandfest, så skal du allerførst invitere en masse mennesker. Sig til dine venner og veninder, at de selvfølgelig må tage alle dem med, de vil. Fester bliver kun sjovere, jo flere der er med, og når I er på stranden, kan der jo være rigtig mange. Opret en åben begivenhed på facebook, hvor I kan dele praktiske informationer, som hvem der tager sodavand og dej til snobrød med.
Ingen fest uden lækre snacks! Lav en liste i begivenheden, hvor folk i kommentarfeltet kan melde ud, hvad de har lyst til at tage med. Listen kan for eksempel se sådan her ud: Dej til snobrød Sodavand Kage Skumfiduser Grøntssagsstænger Nødder Paptallerkner Papkrus Engangsgrill
Hvis din fest skal være rigtig sej, er det oplagt at holde en temafest! Hawaii-tema er helt perfekt, når I skal være på stranden. Få fat i en masse kunstige blomster, I kan have i håret, og blomsterkranse I kan bære om halsen. Et hula-skørt er prikken over i’et i dit Hawaii-outfit! Leg limbo, og hør Hawaii-musik for at fuldende temaet. Du kan selvfølgelig også have One Direction-tema, 50’er-tema eller noget helt andet. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.
I skal selvfølgelig smide skoene og danse i sandet! Derfor skal I bruge noget nice musik. Tag nogle trådløse højtalere med, som kan sættes til din telefon, og bed folk om at skrive musikønsker inde i begivenheden på facebook, så du kan lave en sej playliste. Husk, at stranden er et offentligt sted, så hvis der er nogen, der beder jer om at skrue ned, skal I selvfølgelig gøre det.
I gider ikke stå op hele aftenen, så tag masser af lagener, puder og tæpper med, som I kan sidde på. Hvis der er mulighed for det, kan I også bygge et bål, som I kan bage snobrød og grille skumfidusser over. Max hygge! Bare husk at være superforsigtige med ilden.
I kan selvfølgelig lege de traditionelle festlege, som flaskehalsen peger på eller S, P eller K, men hvorfor ikke prøve noget helt nyt? Kast jer ud i et spil tegn og gæt, hvor I tegner i sandet med en pind? Hvis du har valgt Hawaii-tema til din fest, kan I tage et spil strandbowling, hvor bowlingkuglen er en kokosnød, og keglerne er sodavandsflasker!