Det sker

De bedste emoji-apps

Af Oliver Kokholm Ungermann og Luise Gregersen 8. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Elsker du (også) emojis, og har du lyst til at gøre det endnu sjovere at skrive beskeder? Se listen over de bedste emoji-apps her!

En besked uden emojis er som en weekend uden slik. Det går bare ikke! Derfor er vi også altid oppe at køre, når der kommer en ny sej app, der tilføjer endnu flere emojis til vores tastatur.

Læs også: Det betyder emoji-ikonerne i virkeligheden

Vi har samlet de fem, vi synes er allersejest. Se dem herunder!

Debedsteemojiapps

Mangler du en emoji, der minder om dig selv? Med Bitmoji kan du tegne dig selv som emoji og blive tilføjet til dit eget tastatur! App’en sætter dig derefter ind i en masse sjove situationer, så du både kan sende dig selv som emoji med et vink, latter eller endda i et kaninkostume. Læs mere om app’en her.
Med Keymoji skal du aldrig bekymre dig om at misse en chance for at lave en sjov emoji, der passer til din sætning. App’en forvandler nemlig dine ord, så du kan skrive i emojis i stedet for tekst. Sejt! Det eneste minus er, at app’en lige nu kun virker med engelske ord.
Tager du mange selfies? Så vil du helt sikkert få det sjovt med Imoji, der forvandler dine billeder til emojis. Læs mere om app’en her!
Vil du gerne have high-end og stilede emojis? Med Karl Lagerfelds EmotiKarl får du mulighed for at kopiere de her seje emojis ind i en besked!
Med Emojidom får du tilføjet mange tusinde tegneserielignende emojis. Du kan blandt andet finde Spiderman, Superman og en emoji, der spiser McDonalds! Hi hi.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste