Det sker

De bedste bøger i 2014

Af Luise Gregersen 3. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Elsker du at læse? Så har vi samlet de bedste bøger til din ønskeliste lige her.

Der findes ikke noget bedre end at fordybe sig i en bog og forsvinde langt ind i en helt anden verden. Derfor har vi samlet vores allerbedste boganbefalinger fra året, der gik.

Tag testen: Hvem er din bogkæreste?

Hvor mange af dem har du læst?

Debedstebøgeri2014

”En to kaos” handler om seje og skæve Emilie, der går i gymnasiet. Til en fest falder hun for den lækre og lidt ældre Sander. Men så er der jo også søde Viktor? Hvem skal Emilie vælge?
Hvis du ikke allerede har læst bogen om drengen Thomas, der pludselig befinder sig i midten af en kæmpe labyrint og ikke kan huske andet end sit navn, så er det på tide! Men pas på – den er vildt vanedannende! Læs den, hvis du var vild med ”Divergent” og ”The Hunger Games”.
I den smukke og rørende bog om mobning opridser Stella, der er blevet udstødt af sin klasse, 21 måder, hun kan vælge at dø på. Bogen er vildt aktuel og tager fat i mange af de problemstillinger, man oplever som ung.
Lara Jean skriver kærlighedsbreve til alle de fyre, hun har været forelsket i. Hun gemmer dem i en gammel æske, men en dag bliver de ved en fejl sendt ud til drengene. Panik!
Er du Lovatic? Så skal du læse Demi Lovatos smukke bog om selvtillid.
Er du vild med YouTube-bloggeren Kristine Sloth? Så skal du læse hendes nye bog, der handler om alt, der rør sig i hendes verden.
Endelig er historien om Margo og Q udkommet på dansk. Bogen, der har samme forfatter som "En flænge i himlen", er ved at blive filmatiseret med Cara Delevingne i hovedrollen!
Da 17-årige Mia kommer ud for et trafikuheld, må hun træffe et vigtigt valg! Bogen er vildt rørende, og så er den lige blevet filmatiseret med Chloë Grace Moretz i hovedrollen.
Er du vild med fletninger? Så er den her seje bog altså et must på din ønskeliste! Den er fyldt med fine og finurlige fletningeguides, der redder enhver hårkrise.
Da YouTube-stjernen Zoella udgav sin debutbog “Girl Online”, opstod der kaos i boghandlerne i England, og det er der rigtig god grund til! Den fantastiske bog handler om Penny, der lever et dobbeltliv online som berømt blogger. Men en dag møder hun fyren Noah, og han har også en hemmelighed!

Læs mere om

MestLæste