vi unges blog

Dagbog fra Roskilde Festivalen IV

Af Silan Maria Budak Rasch, Foto: Sisse Andersen 5. juli 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Musikken starter, og Silan har sin første nattevagt på arbejdet. Følg fjerde afsnit af hendes festivaldagbog.

Torsdag 2.7. kl. 14.49
Der sker ingenting i lejren, men i aften begynder musikken! Det bliver nice... skal klart høre Trentemøller. Her er så varmt. Vi har holdt sieste siden kl. 10 og kan stadig ikke bevæge os.

Fredag 3.7 kl 19.29.
Der er ikke sket det store i dag. Jeg har snydt igen og været i et dejligt bad, men da jeg kommer tilabge til lejren, glider jeg i mudderet foran toiletterne. Det er en meget ulækker følelse, mudder op ad benet og lortelugt i næsen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Har passeret Desperate Houseviwes-lejren og set deres mannequin-dukke, som denne gang var iklædt politiuniform, mens de tapper øl fra dens mere intime dele.

Jeg har min første arbejdsdag i dag, og får først fri kl. 4.30. Kan ikke overskue det, vil meget hellere høre koncerter.

roskilde festival, dagbog

Lørdag 4.7 kl. 11.26
Nattevagten er overstået. Jeg fik rigtig mange drikkepenge, både en 100-lap og en 50'er, og så en masse mønter. Ærgerligt, at vi ikke selv må beholde dem, de går nemlig til vores mad i boden.

[faktaBox]Jeg er nu oppe igen og klar til at møde på arbejde kl. 11.40. Jeg har klippet min arbejdstrøje til for at klare varmen, men når t-shirten er sort, er det lidt svært...

Læs mere om

MestLæste