Det sker

Dagbog fra Roskilde Festivalen II

Af Silan Maria, Foto: Privat 1. juli 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Silan Maria fortæller om neonrøde klipklappere, vandpistoler og et virkelig godt bad i andet afsnit af dagbogen fra Roskilde Festival.

Mandag 29.6. kl. 19.46
I dag ville vi lave æblemos som efter-frokost-hyggeting, men vores trangia-sæt virkede pludselig ikke, selv om vi lavede gourmetmad på det i går. Jeg har ondt i maven, fordi vi for første gang har købt mad, det var burgere, men hjemmelavet trangia-mad er meget bedre!!
Jeg har fået solstik, og vi har badet i badesøen, som nok ikke er så ren om to-tre dage.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vores lejr hedder tilsyneladende Camp Skanky, og for at hamle op med det har drengene sat sig kun i strømper og underbukser og skyder med vandpistoler på forbipasserende efter deres egne regler: Man må ikke skyde på folk med cigaretter, mad og mobiler.

Jeg har set fulde smølfer, der sagde, de holdt blå mandag, vi har haft gæster, vi ikke kendte, og ellers nyder vi bare vejret…

roskilde festival, festival

Tirsdag 30.6. kl. 15.00
Jeg har snydt! Jeg har holdt en dejlig pause fra Roskilde. Jeg forlod lejren omkring kl. 11 og sidder stadig en dejlig stol hos min venindes bedsteforældre i Roskilde, ca. 25 minutters gang fra festivalen. Mine klipklappere bukkede under, så jeg måtte gå på bare tæer. Vi tager ind til Roskilde by herfra og køber sko, også til min veninde Linnea, som har fået betændelse på foden og ikke kan gå i almindelige sko.

Ellers går det fremad, selv om jeg er meget rød. Tror jeg har fået pigmentpletter eller noget, jeg er rød i sådan noget pletter. Jeg har haft et great bad og tror nu jeg er et af de reneste mennesker på Roskilde. Jeg bliver helt rolig af at sidde her i haven og kigge på blomsterne, der bøjer frem og tilbage. Roligt som en zenhave. [faktaBox]

Tirsdag 30.6 kl. 15.30
Sort neglelak er i øvrigt taget i brug fra top til tå. Så er der ingen, der kan se, hvor beskidt jeg bliver… heller ikke mig selv.

Tirsdag 30.6 kl. 18.33
Jeg har nu anskaffet mig nogle neonrøde klipklappere, og de matcher jo fuldstændig alt mit tøj… not!

MestLæste