vi unges blog

Dagbog fra Roskilde Festivalen I

Af Silan Maria, Foto: Thomas Arnbo og privat 29. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
16-årige Silan Marias er på Roskilde Festival for første gang. Læs hendes dagbog lige her!

Lørdag den 27.6 kl. 18.09
Festivalen er endnu ikke startet, men jeg vil lige fortælle om mit første møde med det, der venter mig. I går var jeg til møde, hvor vi skulle have t-shirts, armbånd osv. Jeg glædede mig rigtig meget. Især til at se, hvad farve stoffet på armbåndet havde. Og så var det sådan et grimt et, som var man nyfødt på fødegangen med et nummer, så man kan skelne babyerne fra hinanden... Eller en fange med eget nummer! Jeg håber, det går bedre nede på festivalen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I øvrigt er Roskilde Festival grøn i år! Super fedt. Der, hvor jeg arbejder, har vi en cykel, man kan cykle på for at lave strøm. Så hvem ved, måske taber jeg mig lidt?

Mine to veninder Freia og Nanna har joket og sagt, at vi vil cykle i bikinier og se, om salgstallet i boden stiger. Nu må vi se.

Vi tager toget til festivalen i dag ved 19-tiden.

festival, roskilde festival, dagbog

Lørdag 27.6 kl. 21.25
Vi har hørt, at hegnet til campingpladsen er væltet og folk allerede er begyndt at sætte telte op, selv om det første skulle ske i morgen. Vi står stadig på Valby Station, og seks toge er kørt lige forbi os! Mon der er en teltplads tilbage et godt sted?

Søndag 28.6 kl. 11.58
Da vi endelig kom med toget i går, var alle pænt sure over, at hegnet var blevet væltet så hurtigt. Men vi fik spærret en plads ved Christianshavns Gymnasiums lejr, og så har jeg mit eget gymnasiums lejr i "baghaven".

[faktaBox]Jeg har en ide om, at min sorte neglelak snart bliver taget i brug for at skjule de beskidte negle. Ellers sker der ikke så meget. Roskilde er ikke rigtig begyndt endnu.

Søndag den 28.6 kl. 22.18
Jeg er blevet overfaldet af drengekøer! Det vil sige, jeg har skålet med en flok fyre klædt ud i ko-tøj. Hmmm, de var nu meget sjove. Om ikke andet så i deres egen verden!

MestLæste