Det sker

Apps til din indre fangirl

Af Luise Gregersen 16. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uanset hvem du fangirler over, så SKAL du bare downloade de her seje apps.

Har du nogensinde drømt om, hvordan dine og Justin Biebers børn ville se ud? Eller vil du gerne vide præcis, hvor Niall Horan er blevet spottet, næste gang du er i London?

Læs også: Du ved, at du er fangirl, når...

Så skal du skynde dig at downloade de her apps, der er musthaves for alle fangirls!

Appstildinindrefangirl

Vil du gerne se, hvordan dit barn kommer til at se ud, hvis dig og dit idol mikser gener? Det kan du finde ud af med FaceFusion! Prøv dig frem, og se, hvem af drengene fra 5 Seconds of Summer, du skal satse på, hvis du vil have nogle seriøst nuttede børn.
Den her app fungerer bedst, hvis du er i England eller USA. Med den kan du nemlig nemt se, hvilken celeb der er tættest på dig geografisk set. Når folk spotter en stjerne, sender de en notifikation til app’en, som så fortæller det videre til alle dem i nærheden, der har app’en. Smart, når du er i London, og du kan se, at Harry Styles er på en Starbucks lige om hjørnet.
Uanset om du fangirler over ”Pretty Little Liars”, 5 Seconds of Summer eller noget helt andet, så er der en Fancrowd app, der passer til dig! App’en samler alle nyheder og alle fan-communities inden for det, du fangirler over, så du aldrig går glip af noget vigtigt.
Vi har brugt Harry Styles som eksempel her, men der findes en ”1D: My BFF”-app til hver af drengene fra One Direction. Så hvis du aldrig har fået taget et selfie med en af drengene, har du chancen nu.
Hvis du endnu ikke har Tumblr, så er det på tide! Det er nemlig den ultimative app for alle fangirls.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste