VÆR KREA
Det er så hyggeligt at være krea sammen med veninden - især hvis I får lavet nogle flotte ting, som I selv kan bruge, eller som I kan give væk i gave. Find maling, perler og glitter frem, og dekorér nogle gamle, slidte rammer, eller lav nogle fede halskæder, som i selv designer.

VENSKABSDAG
I har sikkert haft mange skønne oplevelser sammen - så hvorfor ikke holde en mindedag, hvor I husker tilbage? Kig på gamle billeder fra jeres sommerhustur sammen, hør den sang, som i dansede amok til sidste år, eller tag derhen, hvor I mødte hinanden første gang. Det vil minde jer om, hvor godt det er, at I er veninder!

MASTERCHEF
Nu skal I en tur i køkkenet! Prøv at eksperimentere med at lave nogle retter, som I ikke har prøvet før. I kan eventuelt lave en lille konkurrence om, hvem der får lavet den bedste og mest kreative ret. Det vigtigste er ikke, at maden bliver perfekt, men at I har det sjovt - og så kan I jo altid ringe efter en pizza, hvis det går helt galt…

BYT TØJ
Du har sikkert en masse tøj liggende, som du aldrig bruger. Måske er der noget af det, som din veninde ville blive glad for? Sig, at hun også skal tage noget af sit tøj med hjem til dig, og hold så en bytte-tøj-dag, hvor I kigger jeres gamle tøj igennem.

Læs også: 10 tegn på at du skal smide dit tøj ud!

ÅHHH, ROMANTIK
Selv hvis I ikke har kærester, skal I da ikke snydes for en romantisk date. Planlæg en rigtig pladderromantisk venindedate med biograftur, middag med stearinlys eller gåtur langs vandet. I vil helt sikkert komme til at grine af situationen og huske på, at det er meget vigtigere at have en god veninde end at have en kæreste!

VÆR AKTIVE
Det er både hyggeligt og sundt at tage ud og lave noget aktivt sammen med veninden. En cykeltur i skoven, en tur på rulleskøjter rundt i nabolaget eller en hurtig badmintondyst i haven - kun fantasien sætter grænser! Og så kan I jo tage en termokande med varm te og nogle lækre snacks med på farten!

FILM, FILM, FILM
Nu skal dit værelse forvandles til en hyggelig biografsal! Pop en masse popcorn, sæt jer godt til rette på bløde puder og tæpper, og smæk en film på dvd'en. Aftal, at I hver må vælge to film, som I skal se - og så er der ellers bare timevis af filmhygge i vente! Husk at have masser af snacks klar, så I ikke behøver forlade værelset hele dagen!

Læs også: 111 venidefilm du skal se!

I galleriet kan du se, hvad du kan lave, når dine veninder er på ferie!

Det kan du lave, når dine veninder er på ferie