Mit liv

5 ting du skal nå, inden sommerferien slutter

Af Oliver Kokholm Ungermann 23. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er stadig to en halv uge tilbage af sommerferien, og dem skal du huske at udnytte! Læs her, hvad du bare skal nå, inden ferien er slut.

Når du starter i skole igen og tænker tilbage med længsel på din ferie, skal du ikke ærgre dig over, at der var noget, du ikke fik gjort.

Tag også testen: Hvad skal du lave i sommerferien?

Derfor har vi samlet fem ting, du skal nå, inden sommerferien er slut. Se dem i galleriet herunder.

5tingduskalindensommerferienslutter

Det har været fantastisk vejr i ferien indtil videre, og hvis det fortsætter, er der ingen undskyldning for ikke at komme på stranden. Badevandet er supervarmt, fordi vi er sent henne på sommeren, og du kommer nok til at ærgre dig, hvis du ikke har været bare en enkelt gang på stranden i løbet af din sommer. Og pssst! Det er også der, mange af de hotteste fyre gemmer sig.
Snart er det igen tid til, at du skal i seng i ordenligt tid, så du ikke er træt i skolen dagen efter. Men i din sommerferie kan du godt tillade dig at blæse på din døgnrytme en enkelt gang og være sent oppe – for du kan jo bare sove længe dagen efter!
Det kan være rigtig svært at finde en dag, hvor dig og dine bedste veninder har tid, når først den almindelige hverdag starter igen. Husk derfor at udnytte ferien til at holde en superhyggelig tøsedag, hvor I er sammen hjemme hos en jer, tager en tur på stranden eller på en god shoppetur. Det er et rigtig godt minde at have fra sin sommerferie.
Vi kan hurtigt få for travlt med, at der skal ske alt muligt, mens vi har tid, men nogle gange er det også sundt bare at tage sig tid til at få slappet fuldstændig af. Hvis det regner en dag, inden ferien er slut, kan du passende bruge den dag som undskyldning til at ligge hele dagen i sengen og serier og spiser søde sager. Sådan en dag fortjener du, inden skolen starter igen!
Det kan godt være svært at finde overskuddet til at forkæle sig selv i hverdagen, men i din ferie er der ingen undskyldninger. Tag en dag, hvor du fokuserer hundrede procent på dig selv og din krop, læg en god ansigtsmaske, neglelak og plej din hud. Selvforkælelse er vigtigt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste