Det sker

5 sjove computerspil til ferien

Af Oliver Kokholm Ungermann 8. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay, nu er det snart efterårsferie, og så skal der slappes af! Få fem idéer til, hvilke sjove computerspil du kan spille i ferien her!

Det er lækkert at tage ud og rejse, have planer med veninderne og hygge med familien i sin ferie - men nogle gange har man også bare brug for at slappe af på værelset med en god serie, en spændene bog eller et sjovt computerspil. Og det skal der også være plads til!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fem seje tøsespil

Vi har samlet fem computerspil, du helt sikkert vil elske at spærre dig inde på værelset med i ferien. Og der er også noget for dem, der er trætte af tøsespil!

5sjovecomputerspiltilferien

Elsker du at komme i Zoologisk Have? Så er ”Zoo Tycoon” det helt rigtige spil for dig! Her skal du nemlig bygge din helt egen zoologiske park, hvor du helt selv bestemmer, hvilke dyr der skal være i den. Din opgave bliver at få en masse gæster til parken, så du kan tjene penge, og med de penge kan du få endnu flere dyr og sørge for, at dine dyr får den bedste behandling. Og husk at fodre dem!
Et klassisk skydespil, som uden tvivl bliver svært at slippe igen. Du kan være en del af terroristerne eller kæmpe mod dem og befri gidsler i et actionspil, der foregår online. Supersjovt at spille sammen med en god veninde eller ven!
Det er ikke til at komme uden om ”Sims”, når det kommer til computerspil. Tag kontrol over din helt egen familie, bestem hvad de skal gøre, byg deres hus og skab deres liv. De er dine helt egne påklædningsdukker, og det er din helt egen verden – bare på computeren. Yay!
Elsker du fodbold, elsker du med garanti også FIFA, og det nyeste spil er lige kommet. Her kan du spille med verdens bedste klubber og spillere, eller tage kontrol over den danske klub, du bedst kan lide og kæmpe med om titlen i Superligaen.
Har du brug for adrenalinkicks, action og fart, når du skal spille spil? Så kan ”Need for Speed”-spillene hjælpe dig! Her skal du ræse i de sejeste biler, klare missioner og stige levels i en åben verden, hvor du også kan køre om kap med de venner og veninder. Hvem af jer af hurtigst?

MestLæste