1. Skønhedsdate
Det er altid nemmere at lakere negle og plukke øjenbryn, hvis du har en god veninde ved din side, som kan hjælpe dig. Eksperimenter med seje nye hårfrisurer på hinanden og leg lidt med makeup, så I er toplækre, næste gang I skal i skole.

2. Køkkensjov
Det lyder måske lidt gammeldags, men hvorfor ikke bruge en hyggelig eftermiddag med din veninde i køkkenet? Bag nogle lækre bananmuffins og lav noget varm kakao, mens I snakker om skolens lækreste fyr, og hvordan I skal få fat i ham. Spis den lækre kage, mens I stener alle de gode eftermiddags-serier på sofaen!

3. Tag på udflugt!
Hvorfor ikke lave noget sjovt og anderledes? Det koster lidt penge, men en tur i bowlingcentret, din lokale skøjtehal eller i tivoli er altid en sjov oplevelse! Prøv dine grænser af og skab nogle fede minder med din bedste veninde under armen - husk dit kamera, så I aldrig glemmer jeres tur!

Test du selv: Er du en god veninde?

4. Singstar
Alle elsker at synge! Uanset om du er god eller dårlig, så fyr den for vildt af til noget Singstar hjemme i stuen. Du behøver ikke bekymre dig om at blive til grin, for det er jo bare din veninde - hun synes sikkert, det er rigtig sjovt, at du synger vildt dårligt! Lån spillet af en ven eller en nabo, hvis ikke du selv har det.

5. God gerning
Hvorfor ikke få ordnet dagens gode gerning? Meld jer som indsamlere til Røde Kors eller Kræftens Bekæmpelse. I vil helt sikkert have det rigtig godt med jer selv bagefter og kan være stolte af, at I har gjort en lille forskel.

6. Biograf
Der findes ikke noget hyggeligere end at tage i biografen med en god veninde. Køb en masse popcorn og slik og læn jer tilbage i sædet, mens I savler over hotte Zac Efron eller Ashton Kutcher i den nyeste store Hollywoodfilm.

7. Vær kreativ!
Hvorfor ikke udforske jeres evner som fotograf? Tag nogle fede billeder af hinanden, som I kan bruge som profilbilleder eller lav jeres helt egne fashion blogs på nettet.

Læs også: Sund venindehygge.

8. Shoppetur
Brug lommepengene i din yndlingsbutik sammen med din veninde. Hun vil altid give dig sin ærlige mening og kan fortælle dig, om blusen, du har valgt, er for gennemsigtig, eller om kjolen, du har spottet, ikke lige er din farve.

9. Ryd op!
Ok, det lyder måske helt vildt kedeligt - men hvis du alligevel skal have ryddet op på værelset, hvorfor så ikke få din veninde til at hjælpe dig? Smid gammel, brugt makeup ud og sorter dit tøj og alle dine Vi Unge-blade. Vær kreative og indret et fedt nyt værelse - to hoveder tænker jo meget bedre end et!

10. Ud i naturen
Hvis du ikke har fået snakket med din veninde i et stykke tid, er det en rigtig god idé at gå en tur i en park eller ved stranden. Det er dejligt afslappende at være udenfor, og I kommer helt sikkert til at få snakket igennem om al den nyeste sladder på skolen!

11. Loppemarked
Ryd op i alt det gamle børneragelse, som du alligevel aldrig bruger mere og sæt en stand op ude på vejen. Sæt priser på alt dit gamle tøj og dine aflagte bamser og barbiedukker - hvem ved, måske har du noget, som naboens små piger ville blive rigtig glade for?

12. Vær aktiv!
Det er altid godt at røre sig! Hvad med at hive din veninde med ned i den lokale svømmehal eller tennisklub? I kan også sætte noget fed dansemusik på og lave en sej dans hjemme i stuen - bagefter er I sikkert rigtig sultne, så hvad med at lave nogle sunde snacks - eller måske en frisk frugtsmoothie?

Test dig selv: Hvem er din veninde i stjerneland.

13. Spil et spil
Brætspil hører ikke kun til på kedelige sommerhusture med familien. Hiv det gamle Matador, Kalaha og Bagammon frem derhjemme og hyg dig med din veninde. Det bliver sjovere, hvis I spiller om noget - taberen kan for eksempel fortælle en spændende hemmelighed.

14. High School Musical maraton
Hvorfor ikke bruge timevis på at skråle med på "Breaking Free" og "Bop to the Top" fra de fede High School Musical-film? Når I er færdige med det, kan I bruge tiden på at øve alle de seje dansetrin fra filmene og kigge drømmende efter Zac Efron og Corbin Bleu.

15. Lav en picnic
Hiv din mors gamle kurv frem og fyld den med lækre hjemmelavede sandwich, friske jordbær og slik. Sæt dig et hyggeligt sted ude i naturen med din bedste veninde, så I kan være helt for jer selv. Husk en masse Vi Unge blade, så I kan teste hinanden!