Mit liv

10 ting du skal huske til din festival

Af Oliver Kokholm Ungermann 16. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du husket det hele til din festival? Du må hellere være på den sikre side! Vi har samlet ti ting, du ikke må glemme, her.

Yes, nu er det endelig den tid på året, hvor festivalerne begynder rundt om i landet. Men der er altså bare ikke noget mere irriterende, end at stå på en festival og have glemt et eller andet.

Men det kommer du heller ikke til! Vi har nemlig samlet ti ting, du skal huske. Rigtig god festival!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Video: Sådan scorer du på festival

Håndsprit
Det kan ikke undgås at blive beskidt på en festival, og derfor er der altså bare meget rart at have noget desinficerende håndsprit med, så dine hænder bliver friske og rene igen.

Praktisk tøj
Det danske vejr har sit helt eget liv, og selvom vejrudsigten siger, at det bliver godt vejr, inden du tager af sted, kan du aldrig være sikker. Husk derfor at pakke regntøj, gummistøvler og et regnslag - det er bedre at være på den sikre side!

Flere par sko
Hvis dine sko går i stykker, mens du er af sted, eller de bare blive sjaskvåde og mudrede, er det smart at have et ekstra par med i tasken, så du er klar igen.

Tag testen: Hvilken slags musik skal du lave?

Solcreme
Forhåbentlig skinner solen på din festival, og så skal du huske at tage solcreme på! Det er nemlig rigtig farligt at stege i solen uden ordentlig beskyttelse, og det er heller ikke sjovt at være helt rød i hovedet, hvis der kommer en sød dreng forbi.

Vaskeklude eller vådservietter
Der er ikke mulighed for at have den bedste hygiejne på en festival, men du kan dog gøre lidt for det selv. Husk vaskeklude eller vådservietter til at tage det værste!

Snacks
Chips, slik, kiks og nødder. Snacks er bare SÅ lækkert at have med på en festival, og du kommer virkelig til at fortryde det, hvis du ikke tager lidt med.

Solbriller
Der er ingen, der gider få solen i øjnene hele tiden, og så ser det jo også bare lidt smart ud med nogle seje solbriller.

Tag testen: Hvilken sang beskriver dit kærlighedsliv?

Spejl til makeup
Du må ikke glemme et lille makeup-spejl, så du har mulighed for at se dig selv om morgenen.

Ørepropper
Hvis du ikke er så vild med megahøjt musik til koncerterne, er det en god idé at huske nogle ørepropper.

Bind
Det er altså ikke sjovt at stå på en festival uden bind og få sin menstruation.

Coachella2014:Dekendtescoolfestivalstil

MestLæste