Mit liv

10 ting, du gerne må lyve om

Af Line Sølvhøj Jensen, Foto: Shutterstock 28. september 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jaja, selvfølgelig skal du være ærlig, men faktisk er der noget, du gerne må lyve om!

Vi har samlet ti ting, som du faktisk gerne må lyve om. Se bare her!

1. Du behøver ikke fortælle din kæreste, at du tjekker din ekskærestes billeder på Facebook.

2. Ingen behøver vide, at du har spist en hel plade Marabou-chokolade.

3. Når din veninde kommer i skole og ser vildt træt ud og hun spørger dig, om hun ser okay ud, så skal du selvfølgelig sige, at hun ser fantastisk ud!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

4. Hvis du synes, din kærestes forældre er vildt nederen, så må du (og skal helst) sige, at de da er vildt søde!

5. Det klassiske pigetrick, når du gerne vil slippe for idræt i skolen, er at lyve om menstruation. Pigers menstruation er jo lidt uregelmæssig i starten, så du kan godt have menstruation to uger i træk!

6. Når den mest kiksede fyr inviterer dig på date, så er det helt okay at sige, at det kan du desværre ikke, da du har en kæreste - selv om du faktisk er single!

7. Hvis du har slået en prut og nogen kan lugte det, så er det helt okay at bruge den klassiske "Det er altså ikke mig!"

8. Hvis din kæreste har lavet middag til dig for første gang, så er det næsten et krav, at du fortæller ham, hvor fantastisk det smager, selv om han helt ærlig slet ikke kan finde ud af at lave mad!

9. Hvis din veninde kommer til festen i det mest kiksede tøj, så er det nok bedst ikke at sige noget. Hun har jo sikkert alligevel ikke skiftetøj med!

10. Når du har købt en ny bluse, selv om du slet ikke har nogen penge, og din mor spørger dig, om du igen har brugt penge, så kan det være ret nødvendigt at sige, at du bare har lånt den af din veninde.

Læs mere om

MestLæste