Mit liv

10 ting, der gør din sommer endnu sjovere

Af Camilla Lind 10. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Leder du efter noget sjovt at lave? Bare rolig. Her får du ti tips, der med garanti gør din ferie ekstra nice!

Undgå at kede dig i sommerferien! Her er ti ting, som du helt sikkert kan have det sjovt med i sommervarmen.

Tag testen: Hvad skal du lave i sommerferien?

10ting,dergørdinsommerendnusjovere

Giv dine fødder lidt forkælelse med en pedicure. Tag et fodbad og brug en fodfil eller pimsten til den tørre og hårde hud. Afslut med en fed creme, og dine fødder er klar til at hoppe i sandalerne igen.
Gør dit sommerlook ekstranice, og match dine sandaler med en fin farve på neglene – både på hænder og fødder. Det er SÅ fint! Sandaler fra Asos til 300 kroner. Neglelak fra Essie.
Det er nu, du har tiden! Brug den til at komme i dit livs form, eller bare i lidt bedre form. Tænk på alle de ekstra is, du så kan spise med god samvittighed. Start for eksempel sommermorgenerne med en løbetur ved stranden eller i parken. Ved du ikke, hvilken type motion, du skal kaste dig ud i, såtag testen her og få svaret!
Forevig sommeren med meganice selfies. Få de bedste tips og tricks til de bedste selfies her!
Ingen sommer uden is, meeeen det kan altså også blive ret dyrt i længden, hvis du har lyst til en eller flere is om dagen. Lav derfor dine egne is – det er billigere, nemt og superlækkert. Få de lækre og nemme opskrifter her!
Invitér yndlingspigerne til en sjov dag i sommersolen. Lav en liste med forskellige ting: En gul cykel, sort bil, en sommerfugl osv. Del jer ind i to hold. Nu gælder det så om at få taget billeder af så mange ting på listen som muligt. For at billedet tæller, skal I selv være med på det. Det hold, der får taget flest billeder på kortest tid, vinder. Det er supersjovt!
Pak en lækker kurv med snacks og lækkerier, og tag et nice sted hen - for eksempel parken eller stranden. Tag veninderne med og hav en hyggelig picnicdag i solen.
Har du altid den samme hestehale eller bare løsthængende hår? Gør din sommer ekstranice med en ny og lækker frisure. Få inspiration til hot sommerhår her!
Leg turist i din egen by og køb et postkort. Sæt dig i solen og skriv et sødt kort til en, du holder af. Og send det så. Hun/han vil med garanti blive superglad.
Brug sommerferien på at få læst nogle af alle de gode bøger, du aldrig har tid til ellers. Få idéer til din sommerferielæsning her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.