Mit liv

10 gratis ting, du kan lave i sommerferien

Af Luise Gregersen 25. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du behøver ikke at sidde hjemme og kede dig i din ferie, selvom du ikke har nogen penge. Vi har fundet en masse sjove sommeroplevelser, der ikke koster en dyt!

Øv, hvor er det bare surt ikke at have nogen penge i ferien! Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være. Der er nemlig masser af ting, du kan lave i din sommerferie, der er ganske gratis.

Tag testen: Hvordan bliver din sommer?

Klik med i galleriet, hvor vi guider dig til de allerbedste gratis oplevelser i sommerferien.

10gratisting,dukanlaveisommerferien

Bor du i København? Så skal du da have en is! Den 26. juni inviterer Kødbyens nye isbar Nice Ice nemlig på ganske gratis is mellem klokken 13 og 16. Du finder Nice Ice på Halmtorvet 46. Mums!
Igen i år inviterer TV2 Zulu til sommerbio, hvor der vises masser af gratis film under åben himmel. Zulu Sommerbio kommer forbi både Aarhus, Sønderborg, Aalborg, Odense, Herning, Vejle og København, og du kan se film som ”Gravity” og ”Anchorman 2”. Se hele programmet her.
Hvis du bor i Aarhus og omegn, så tag et smut forbi Dyrehaven, hvor du kan klappe søde dådyr! De er så tamme, at de endda gerne vil spise ud af din hånd. Husk at læse skiltene, du må nemlig ikke fodre dyrene med hvad som helst. Hvis du bor i København, kan du tage til Jægersborg Dyrepark, hvor der er over 2.000 fritgående dådyr!
Bor du i Randers? Så skal du med til Randers Ugen i uge 33! Der er nemlig vildt mange gratis oplevelser. Blandt andet kommer Joey Moe og skyder ugen i gang med en ganske gratis åbningskoncert den 8. august. Se hele programmet her.
Fem torsdage i løbet af sommeren inviterer Odense til gratis koncerter i Kongens Have! Du kan blandt andet opleve Ulige Numre, Dicte og Klumben og Raske Penge. Se hele programmet her.
Hver anden lørdag afholdes der gratis yoga i Fælledparken i København! Hvis du ikke bor i København, så snup en yogamåtte, download en yoga app og find en solrig plads i din baghave eller i din lokale park!
Det koster ikke noget at tage en dukkert ved stranden! Hvis du ikke bor i nærheden af en strand, så kan det være, at der er et grats havnebad, friluftsbad eller en sø, som du kan bade i? Pak en picnickurv med snacks, en stak Vi Unge-blade og masser af solcreme. Du kan for eksempel tage de her snacks med.
Den danske sommer er ikke altid til at stole på. Det er trist, men sandt! Heldigvis har Netflix gjort regnvejrsdage til en sand fornøjelse. Du får den første måned helt gratis, og så kan du jo bare afmelde dit abonnement, inden du skal betale. Du kan se både ”Pretty Little Liars”, ”Gossip Girl” og ”The Vampire Diaries” på Netflix. Vi garanterer, at du glemmer alt om byger og spildte sommerdage.
Hold en rigtig hyggelig spilaften for din familie eller for dine veninder. Saml en kæmpe bunke lune tæpper, en kæmpe stak spil, sæt jer uden for og giv hinanden bank i ”Bezzerwizzer”, ”Tegn og Gæt” og ”Matador”. Hvis det skal være ekstra hyggeligt, kan I tænde et lille bål og lave stegte skumfiduser. Total hygge. Husk at spørge din mor eller far, inden du tænder bål eller grill.
Det er altså vildt sjovt at være på skattejagt med en GPS! Hvis du ikke allerede har prøvet det, så hedder det geocaching, og der er skatte gemt i hele Danmark (og resten af verden), der bare venter på at blive fundet af dig og din smartphone. Du skal bare oprette en profil her, og så kan du se, hvor du skal lede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste