Vi har samlet nogle hyggelige traditioner, så du og dine veninder altid har nogle ideer til, hvad I kan lave, når I ses. Læs med her, og gør dig klar til at sætte nogle gode traditioner i gang!

Læs også: Hjælp, jeg savner mine veninder.

1. Tag i sommerhus
Har jeres forældre et sommerhus, så lav en fast tradition, hvor I hvert år tager nogle dage i sommerhus. Husk spil, film, blade og en masse slik, så I kan hygge igennem.

2. Hold en kagedag
Bag jeres yndlingskager og aftal en dag, hvor I mødes og snakker om gamle dage. Det er max hyggeligt og lækkert med mange forskellige kager. I kan gøre det til en årlig tradition og mødes den dato, hvor I engang blev veninder.

3. Tag ud og rejse
Det er hyggeligt at rejse - især med din veninde. Aftal, at I rejser sammen hvert år - måske på en ungdomsrejse eller på storbysferie. Synes jeres forældre ikke, at I skal rejse alene, så kan I måske få lov til at tage med hinandens familier på ferie.

4. Koncerter
Grøn koncert, festivaler eller koncerter med jeres yndlingsbands. Find årets koncert, som I begge to brænder helt vildt for at komme til. Det er fedt at gå til koncerter og hyggeligt at glæde sig til den store, årlige koncert.

5. Få en skønhedsbehandling
Det er en lækker og skøn tradition at få en skønhedsbehandling sammen med din veninde. Aftal, at I engang imellem får en skønhedsbehandling sammen - måske sluttet af med en tur på café. I kan for eksempel på massage, få ordnet negle, hår eller få en ansigtsbehandling.

Læs også: Hold veninde-spadag.

6. Sportsbegivenheder
Interesserer I jer begge for en sportsgren, så kan I tage ud og se en kamp eller turnering sammen. I kan også mødes foran fjerneren, hver gang jeres hold spiller.

7. Filmmarathon
Hold en filmmarathon engang imellem, hvor I mødes og ser en masse film. I kan skiftes til at planlægge, hvilken genre det skal være, så I får set en masse forskellige film.

8. Den aktive tradition
Der bliver afholdt masser af løb forskellige steder i landet, og selv om du ikke er den hurtigste løber, så kan det være ret hyggeligt, når man har sin veninde med. Gør det til jeres årlige tradition - og så får I samtidig motion.

Læs også: Sådan overvinder du din kedsomhed.

9. Traditioner til højtider
Aftal med dine veninder, at I mødes til højtiderne og holder en pigefrokost med en masse lækre salater, hjemmebagte kager og skønne smoothies. I kan både gøre det til jul, påske, pinse, i sommerferien og måske til Halloween.

10. Veninde-dagbog
Lav en venindedagbog, som I skiftes til at skrive i. Hver måned skal den anden have bogen, så den følger jer skiftevis. Den bliver rigtig sjov at læse i om nogle år!

Herunder kan du læse, hvad du kan lave, når dine veninder er på ferie!

Det kan du lave, når dine veninder er på ferie